A nyákdugó minden esetben színes váladék?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok néha a wc papíron találok egy kis nyálkás valamit de nem barna meg ilyesmi hanem fehér inkább folyásra emlékezet de nincs mindig ezért nem gondolom hogy folyás lenne nincs szaga sem és nem viszketek sem lehet hogy a nyákdugó távozik lassan sokan azt mondják hogy észrevétlenül távozik nem is veszik észre lehet hogy emiatt hogy nem minden esetben barnás váladék csüt. megyek dokihoz addig is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra ja és a 36 hetes baktert is csüt . fogja le venni mert szabin volt a múlthéten2010. aug. 24. 15:23
1/3 anonim válasza:
nem mindek esetben ez mindenkinél más!én onnan tudom hogy én 1 honapja szültem;))és nekem sem volt szine a nyákdugonak.nekemis zselés állagu fehér inkább átlátszo volt...nekem reggel mindig az elsö vizelet után jöt...de nem nagy menyiség.nekem azt mondták hogy még várjak addig amig kezd barnulni,vagy ha már véres lesz ne várjak mert már orák mulva kezdödik a szülés...hát nekem nem barnult be nem változot el a szine,!de az ténleg igaz volt hogy mikor elöször észre vettem hogy jön,rá 2-3 napra megszültem!ugyhogy igen neked az már az...
2/3 anonim válasza:
Gratulálok a babűdhoz!!! ja és sok sikert a szüléshez...az elsö voltam;)))
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ már nagyon várom és egy kicsit reméltem is hogy az majd esetleg csüt. meg mondja a doki hogy mi van pontosan igazából azt remélem hogy azt fogja mondani hogy már egy únyira nyitva vagyok és befektet aztán hétvégére meg már meg is lesz :-)))na persze én csak tervezhetek majd a kis ficánka eldönti mikor jön
2010. aug. 24. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!