Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit mozog a babátok 24....

Mennyit mozog a babátok 24. hét körüli anyukák, akiknek már nem az 1. babája lesz?

Figyelt kérdés
Az első babámat még csak ilyentájt kezdtem el érezni, hogy apró buborékszerű mozgástokat csinál. Most várom a 2. babát és olyanokat rángatózik a hasam a rugdalózásától, hogy megijjedtem. Nálatok is így van?
2010. aug. 24. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is sokat mozog, 20 hetes. 2. baba.
2010. aug. 24. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Így. Bár ma -szerintem a front miatt- kevésbé aktív.
2010. aug. 24. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan még csak a 19. héten járok a másodikkal, de számomra is meglepő, hoyg szinte egész nap, megállás nélkül mozog. Már az apja is érzi ha ráteszi a kezét, sőt látszik is! Remélem születése után nem tartja meg ezt a jó szokását!

Az első nekem is a 20. hét után mozdult meg!

2010. aug. 24. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szép babavárást!
2010. aug. 24. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem első baba, a 15. héttől sokat mozog, augusztus 19.-e óta meg kézzel is érezzük. Én is van,h. meglepődök, olyat rúg, de nagyon jó ez az érzés. Ma nekem is lustább a babám, nem sokat mozog.
2010. aug. 24. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és 21+2 hetes vagyok. Utolsó
2010. aug. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!