Terhesen mit lehet használni, székrekedésre?
Figyelt kérdés
Lehet nevetségesen hangzik,de napok ota keveslem a székletem.Ugy két naponta sikerül,de kevésnek találom.Bevetettem már minden házi praktikát.Lehet,hogy terhesen tényleg kevesebb a székletünk?24hetes2008. dec. 7. 12:46
1/10 anonim válasza:
Sok gyümi, zöldség, rostos dolgok! Jó lehet a joghurt, tamarinlax (gyógyszertár) lekvár. No cukor, csoki!
Én "normál" esetben napi 1-2, most jó ha kétnaponta 1x. Ez van, a szervezetünk mindent felhasznál és tényleg csak a salakot löki ki.:-)
31 hetes
2/10 anonim válasza:
Szia! Hasonlóval küzdök én is 38 hetesen. Most éppen aszalt szilva + tej kúrát tartok, majd meglátom milyen eredménnyel. Amíg szedtem az Elevitet, addig minden rendben volt, de kb. 3 hete a dokim tanácsára abbahagytam, mert a baba már így is hatalmas. Akkor kezdődött ez a probléma. Remélem, hogy segít valamit a szilva, mert már 2 napja szenvedek :(
3/10 anonim válasza:
Lehet furcsàn hangzik,de nekem a doki azt mondta igyak magnézium pezsgöport vagy tabit.
Bizony nekem nagyon jo hatàssal volt.
Semmi panaszom,a székletem rendszeres.
4/10 anonim válasza:
1. vagyok. Én tegnap megittam két grapefruit kicsavart levét. Tuti!!
5/10 A kérdező kommentje:
Szinte csak gyümölcsöt eszem.De ezt a tamarinlax lekvárt kiprobálom,mások is mondogatták,de a nevét nem mondták sosha.Nekem a szilva semmilyen formában nem hatott.Én már azt is kiprobáltam,hogy narancsra ittam tejet.De semmi.Köszönöm nektek.Ettől eltekintve BOLDOG BABAVÁRÁST,és sok sikert.
2008. dec. 7. 13:08
6/10 anonim válasza:
A tamarin is jó, de az aszalt zilva vagy aszalt barack rendszeres evése is jó nekem.
7/10 anonim válasza:
Én most vagyok félidős nem tudom hogy később jelentkezik e ez a tünet de egyenlőre beválik az hogy minden nap eszek joghurtot meg rostos dolgokat.Próbáld meg emellett a lekvárt, szerintem mindegy milyen csak lekvár legyen üresen esetleg rá egy kis tej.
8/10 anonim válasza:
nekem is vannak ilyen problémáim,de nagyom durván.Nekem a Laevolac-ot ajánlottak,mert azon kivül semmi más nem használt!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Már tényleg csak ezzel vagyok elfoglalva.Puffadtnak is érzem magam.Megprobálok mindent amit mondtatok,nem adom fel.:)
2008. dec. 7. 18:13
10/10 anonim válasza:
nekem a házi orvosom írt fel kupot még az elöző terhességemnél, mert akkor volt ilyen probnlémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!