Nyolcadik hónapban,mennyire gyakori hogy még nem nött sokat a mell?
Pici cicim volt, terhesség alatt semmit nem nőtt, előtejem sem volt, szülés után 3. nap lövellt be a tejem, na akkor 3x akkorák lettek. Nagyon élveztem😁
Semmi problémám nem volt a szoptatással, 6 hónapig kizárólag anyatejes volt a babám.
Én 5 hónapos vagyok, barátnőmnek ekkora már 2x akkora lett, nekem épphogycsak megduzzadt. Látom melltartóban, hogy jobban állnak tehát picit nagyobbak, de nem lesz belőle D-s, az tuti :D A-s mellem volt egyébként. Most is max pici B, de jók a régi melltartók.
Nekem a nőgyógyász azt mondta a tejmirigyektől függ a szoptatás, semmi köze a mellmérethez. Ha folyamatosan mellre van téve akkor nincs probléma. Persze felléphetnek majd más nehézségek, pl nyelv letapadás (keress rá, tájékozódj és ha ott tartasz tudni fogod, hogy mi a teendő, szoptatási tanácsadó stb), de ezek mind megoldhatóak!!! Én nagyon bizakodó vagyok a szoptatással pedig a saját anyám is azt mondta, hogy szerinte mondjak le róla ekkora mellel :) legjobb az anyatej, de legvégső esetben meg ott a tápszer, én is tápszeres voltam és egy egészségtől kicsattanó babából egy szintén egészséges felnőtt lettem! :)
Sógornőm testesebb alkat, D-s mellekkel. Alig hízott, a melle se nőtt, ráadásul 40 felett szülte az első babát, rá másfél évre a kistesót. Mindkettőt tudta szoptatni, rengeteg teje volt.
Másik rokon meg nagyon vékony, ő se hízott sokat, a melle is kicsi maradt, neki se volt gondja.
Szóval az okos barátnőid meg pláne anyukád leállhatna az ostoba, goromba megjegyzésekkel!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!