6+6hetes terhes vagyok multhét szerdán voltam dokinál és aztmondta hogy még nincs szívhangja ha még most sincs akkor megindult volna már a vetélés?
Hát nem biztos, hogy mindig megindul magától!!
de ilyenre mégcsak ne is gondolj!
a múlt hét még korai volt..ennyi!
pénteken hallanni fogod már/vagy látni a pici szíve dobogását!
Nyugi!! a stressz nem tesz jót a babának!
Boldog babavárást!
Ilyenkor még simán előfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani!
Tudod, mikor volt tüszőrepedésed? Ha nem, akkor innentől kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az első ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel később fogant, mint félidő. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.
Nyugodj meg, tuti minden rendben van a piciddel!!!!Ne engedd a buta gondolatokat a fejedbe!
Én először 8 hetesen voltam UH-on, sztk-ban, nagyon rendes volt doki, megmutatta a picit de nem hallottam a szívhangot.Kérdeztem, hogy szívhang már van, erre elmosolyodott, hogy szívhang kezdemény van, csak ez a gép nem olyan modern, meg gondolom le volt halkítva.Mondtam neki, hogy csak azért kérdezem, mert olvastam a neten, hogy ilyenkor már van szívhang, megint elmosolyodott, azt mondta ne olvassam a netet,mert nagyon össze fog zavarni és csak aggódni fogok butaságok miatt, minden rendben.
Lényeg a lényeg, hogy először kb 18.-20. hét környéken hallottam a pici szívverését, a védőnőnél, mert a kötelezőkön soha nem volt felhangosítva a gép.Azt láttam a monitoron, hogy ver a szíve, csak nem hallottam.Szóval ne izgulj, tuti minden oké, rendben fejlődik a picikéd:)
Szia!
Gratula!
Én is így voltam,csak 7+3hetesen hallottuk a szívhangot,már el akarták venni,de nem hagytam.Elküldtek uh-ra és semmi baja nem volt a picinek.Most meg már több mint 2kg-os a kislányom.:)
32+5hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!