Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig kell legkésőbb megérezn...

Meddig kell legkésőbb megérezni az első magzatmozgást?

Figyelt kérdés
Menstruáció szerint 19+3 hetes vagyok, így eddig nem aggódtam, viszont ma volt a második genetikai ultrahang és azt mondták minden teljesen oké, de a baba inkább 20+5 naposnak tűnik. Így viszont már kezdem furcsállni, hogy lassan a 21. hétbe lép, de én abszolút semmit nem érzek abból, hogy mozogna. Mellső fali a lepényem, ez tudom, hogy tompítja, de ennyire? Nincs túlsúlyom, a hasam lapos volt a terhesség előtt, most is csak a magzat miatt dudorodik elől. Minden este figyelem és napközben is, hátha érzek valamit, de egyszerűen semmi. Mi az a legkésőbbi hét, amíg muszáj számomra is érezhetően mozognia? Ultrahangon láttam, hogy fészkelődött. Első terhességem, nincs tapasztalatom még.
2021. máj. 19. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
24.
2021. máj. 19. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak nem tudod még, mit kell érezni. Nekem kellett egy hét, mire rájöttem, hogy nem szervi mozgást érzek, hanem a babáét. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
2021. máj. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!