Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki terhes, de nem tud...

Ha valaki terhes, de nem tud róla, és lefürdik nagyon forró vízben, amitől (isten ments) elmegy a babája, akkor mikor, és milyen tünetek jelentkeznek?

Figyelt kérdés
Nekem a mensim előbb megjött egy nappal,de semmi görcs,se a szokásos mensi érzés,csak vérzés.De az eléggé darabos,és sok.Tegnap reggel fürödtem,és este jelentkezett a vérzés.
2008. dec. 7. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A forro viz akkor okozhat problemat, ha benne ulsz, nem pedig zuhanyzol. A darabos mensi sem szokott problemara utalni, hiszen a menstruacioval levalik a mehnyalkahartya, ez szokott darabos formaban kijonni a verrel egyutt. Bar itt mar olvastam olyanrol is, hogy a darabos menstruacio utalhat valamilyen betegsegre is, ugyan en errol meg nem hallottam. Darabos akkor is lehet a mensi, ha nem tudott beagyazodni a baba.
2008. dec. 7. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen,én benne ültem(sajnos) a forró vízben.

Én úgy hallottam,hogy a darabos vérzés az általában arra utal,hogy elment a baba.

2008. dec. 7. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül utal a darabos mensi vetélésre.

Ha tényleg vetélnél, komoly görcseid lennének. A forró ülőfürdő okozhatott vérbőséget, ami miatt hamarabb jött a mensid.

A darabok szerintem is a nyálkahártya leválása miatt vannak.

2008. dec. 7. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
hát,menj el orvoshoz szerintem. nekem is volt egy spontán vetélésem és nem görcsöltem, igaz a vérzés sem darabos volt,hanem rendes
2008. dec. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!