Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Dr. Katona...

Milyen orvos Dr. Katona Renáta Szegeden?

Figyelt kérdés
Még nem jártam nála, csak a neten olvastam róla, de nagyon szimpatikusnak tűnt. Szült valaki nála? Én most töltöm a 10. hetemet, nemsokára megyek hozzá. Köszönök minden segítséget.
2008. dec. 7. 09:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Pénzéhes mint az állat. Nem érdeke hogy megállapítsa a probléma forrását, az az érdeke, hogy kezelget de nem kezel, és minél többször menj vissza és perkáld neki a 13 ezreket. Szüléseket nem vezet, mert nem vezethet! Nincs jegyezve semmilyen TB-s intézménynél. A klinikán hetente egyszer van bent, de hogy miként, milyen minőségben, azt nem volt hajlandó elárulni, ennek ellenére más orvosokkal állíttat ki minden szükséges papírt, beutalót, stb. 1,5 évet vártam arra hogy prolaktinémiával felérje végre ésszel, hogy elküldjön koponya MR-re. Hát ez nem történt meg. Aztán mikor kezembe vettem a dolgokat, és ragaszkodtam hozzá hogy nekem adjon papírt MR-re, láttam rajta hogy nem tetszett neki az "öndiagnosztizálás". Csak hogy beigazolódott amitől tartottam, van egy hipofízis adenómám. Na most egy társulva van radijód kezelésnek köszönhető szerzett pm alulműködéssel. A kettő szorosan összefügg, ez az adenóma termeli a sok prolaktint, emiatt egyszerűen össze vissza ingadozik a pm értékem is... Szóval amilyen lelkesedéssel mentem oda hogy majd ő rendbe tesz, hát nem ez lett. Közben egyszer terhes lettem, elvetéltem, 39 évesen. Az volt az első babám. Fálvállról vette, annak ellenére hogy tudta már régóta várok rá, és ismerte az eü problémáim. Ahelyett hogy veszélyeztetve kiírta volta és fekvésre rendelt volna mert pecsételtem, engedte hogy dolgozzak, sőt azt is hogy nyugodtan menjek el a befizetett nyaralásra. Mire hazaértem elment a baba.

Szart rám a kórházban is, össze vissza beszélt. Vetélés előtt volt képe azt mondani, hogy hát majd a természet megoldja, és szelektál, ha ennek a babának mennie kell, hagy menjen. Mondta ezt azért mert picit barnáztam. Csakhogy a legtöbb nő terhessége elején barnázik! Aztán mikor a 6 hetesen nem volt még pulzáció, azt mondta hogy ennek a gyereknek annyi. Másnap görcsöléssel bekerültem, véreztem nagyon, ott meg érdekes módon volt szívcső pulzáció, szóval megvolt a bébi, és a petezsák is normális volt. Viszont volt mellette egy vérömleny, ami akkora volt mint a petezsák, és sajnos kimosta. Ott mikor felvettek a kórházba, mondtam a dokinak aki felvett, hogy hát tegnap azt mondta az én dokim hogy nem él a gyerek, és nekem vérömlenyt nem említett, az nem volt az uh-on. Azt mondta hogy ez teljesen kizárt, hogy ekkora vérömleny, főleg ha már tegnap is véreztem, nem látható! Ezt látnia kellett. Lehet hogy elment volna ez a baba, de semmit nem tett meg azért hogy ne így legyen. Aztán voltak még érdekes dolgai, de inkább ezt már nem részletezném, az tuti hogy full pénzéhes, és szülni se lehet nála, nem is értem mi a fenének járnak hozzá kismamák, mikor félidőben átpasszol egy másik dokinak, teszi mindezt úgy, hogy elfelejti közölni a kismamákkal hogy ő nem vezet szülést. Nem hát, mert nem vezethet, nem engedik! Csak nem tudom ki hogy van vele, de én ha terhes vagyok, akkor az első perctől szeretnék ahhoz a dokihoz járni, akinél szülnék, aki tudja a dolgaim és végig követte elejétől a terhességem a problémákkal együtt. Nem az hogy félidőben majd átpasszolom az XY-nak... Annak akivel Ő bratyizik. Na nem.

Az elején mikor odakerülsz hozzá mézes mázas, aztán mikor problémázol hogy itt bizony valami nem stimmel, és kéne ilyen olyan vizsgálat, akkor hirtelen már nem is olyan mézes-mázas... Uh-on sztem el se tud igazodni. Van miómám,nem is egy, több kis apró. Ő csak egyet lát, és azt is kétszer akkorának mint a többi doki... Szóval megkérdőjelezem a tudását. Én azért mentem hozzá mert nőgyógyász-endokrinológus, és nem volt kedvem az endokrinológiai dolgaimmal és a nőgyógyászati dolgaimmal két orvoshoz járni, de muszáj volt váltani, másképp nem megy. Én nem ajánlom senkinek ezt a dokit.

2017. febr. 20. 10:13
 12/12 anonim válasza:

Nagyon régi kérdés, de azért leírnám vele én is a tapasztalatomat, hátha mostanában is gondolkozik valaki azon hogy hozzá fordul.

Először 17 éves koromban jártam nála, olyan megoldhatatlan "problémát" vett észre, amit ő nem tud megműteni, átirányított Budapestre, ahol elvégezték elviekben azt a műtétet amit ő indítványozott, ő kért, állítólag előre megbeszélte az orvossal, hogy pontosan mi a gond. A zárójelentésre teljesen más került rá, de mivel nem vagyok orvos, nem szóltam bele, bíztam az ő szaktudásukban.

2 év múlva mentem vissza hozzá, ugyanazzal a problémával, ami egyáltalán nem lett megoldva a műtéttel.

Átnézte a zárójelentésemet, majd megállapította, hogy nem olyan műtétet végeztek rajtam amit kellett volna, sőt, amit Budapesten csináltak, azt ő is meg tudta volna (már örülök, hogy nem ő végezte).

Ajánlott egy második féle műtétet, egy debreceni klinikára akart átirányítani. Félvállról vette az egészet, több mint 2 hónapot vártam arra, hogy visszahívjon, mit mondott a debreceni nőgyógyász, akinek át akarta passzolni ismét az esetemet. Amikor már kissé türelmetlenül felhívtam, hogy esetleg sikerült-e intéznie ezügyben bármit is, elvégre az egészségem forog kockán, továbbá ez a munkája, az asszisztense ezúttal is azt tanácsolta, várjak a hívásukra, a doktornő elfoglalt.

Szerencse, hogy ennyire nem törődött vele, a problémám varázsütésre megszűnt. Viszont azt gondolom, hogy ezt neki tudnia, látnia kellett volna, hihetetlen milyen szintű a szaktudás hiánya. Megműtöttek teljesen feleslegesen, sőt, majdnem kettőször az ő helytelen hozzáállása miatt.

Azt is hozzátenném, hogy a vizsgálatok alkalmával nagyon kedves, igazán mézes-mázas, de ez csak a látszat. Ájulásközeli állapotban voltam a fájdalom miatt, remegtem, hányingerem volt, szédültem, el-el tünedezett a látásom, sírógörcs kerülgetett, az ő válasza pedig annyi volt minderre, hogy: "Fogadd el, bírd ki!"

Ilyen orvos ő.

2021. jan. 16. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!