Akinek volt hematomája milyen színű, állagú volt a vér?
Engem hirtelen öntött el a vér és nem sötét piros volt, hanem inkább kicsit olyan vizes pirosas.
Először alvadt vér jött, akkor volt UH és mondta az orvos,hogy a mèhszájnál van egy hematoma. Pár óra elteltével a kórházban fölálltam és teljesen szètázott a betét,de még a földre is csöpögött.
Azóta azon pörgök, hogy normális-e,hogy nem sötét színű vér folyt belőlem.
Azon aggódom,hogy mi van,ha magzatvízes vér jött belőlem.
Sajnos ma nem akarnak uh-gal megnézni,mert azt mondta az orvos ilyen esetben nem tesz jót,majd pár nap múlva,de addig kétségek között vagyok.
Szerencsére a vérzés a mai napra szinte teljesen elmúlt.
Szia!
Kaptál rá valami gyógyszert, vagy csak pihenésre intettek? Hányadik hétben vagy?
Nekem volt a 6. héten egy picurka hematómám, én onnan vettem észre, hogy rózsaszín lett a folyásom. Szó szerint rózsaszín, kicsit ez a barackos árnyalat. Nekem is a méhszájnál volt, valószínű azért nem alvadtan távozott mert nem volt ideje, egyből jött ki.
Kaptam rá progeszteront, ma töltöm a 11 hetet, a héten már feleznem kell az adagot, egy hét múlva pedig le kell állítani.
Azért is kérdeztem, hogy mennyi idősek vagytok, mert sajnos nem mindegy..
Vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!