Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt hematomája milyen...

Akinek volt hematomája milyen színű, állagú volt a vér?

Figyelt kérdés

Engem hirtelen öntött el a vér és nem sötét piros volt, hanem inkább kicsit olyan vizes pirosas.

Először alvadt vér jött, akkor volt UH és mondta az orvos,hogy a mèhszájnál van egy hematoma. Pár óra elteltével a kórházban fölálltam és teljesen szètázott a betét,de még a földre is csöpögött.

Azóta azon pörgök, hogy normális-e,hogy nem sötét színű vér folyt belőlem.

Azon aggódom,hogy mi van,ha magzatvízes vér jött belőlem.

Sajnos ma nem akarnak uh-gal megnézni,mert azt mondta az orvos ilyen esetben nem tesz jót,majd pár nap múlva,de addig kétségek között vagyok.

Szerencsére a vérzés a mai napra szinte teljesen elmúlt.

2021. máj. 12. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kaptál rá valami gyógyszert, vagy csak pihenésre intettek? Hányadik hétben vagy?

Nekem volt a 6. héten egy picurka hematómám, én onnan vettem észre, hogy rózsaszín lett a folyásom. Szó szerint rózsaszín, kicsit ez a barackos árnyalat. Nekem is a méhszájnál volt, valószínű azért nem alvadtan távozott mert nem volt ideje, egyből jött ki.

Kaptam rá progeszteront, ma töltöm a 11 hetet, a héten már feleznem kell az adagot, egy hét múlva pedig le kell állítani.

Azért is kérdeztem, hogy mennyi idősek vagytok, mert sajnos nem mindegy..

Vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!

2021. máj. 12. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:
13+4 hetes vagyok. Kaptam 3*2 Magnerotot, 3*2 No-spa + C vitamin + szigorú fekvés
2021. máj. 12. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Progeszteront is kaptam 3*1
2021. máj. 12. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj sokat! Szurkolok, hogy minden rendben menjen! Jó kezekben vagy, ennél többet nem tudsz tenni. Amit nekem mondott doki nyugtatásképp annó, hogy jó jel, ha a méhszájnál van, akkor veszélyes ez nagyon, ha a baba felett van, akkor "moshatja ki" a magzatot. Neked is alatta van, így próbálj ne idegeskedni! Pihenj, amennyit tudsz, szurkolok, hogy a kontrollnál már ne is legyen nyoma a hematómának!!!
2021. máj. 12. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. máj. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!