Pozitív teszt, viszont minimális vérzes van... Sürgősségin fogadnak?
Pár napja erős pozitívat mutatott a terhességi teszt, és a következő 5 teszt is azt mutatta, viszont mikor párommal együtt vagyok akkor nagyon kicsit vérzek, de nem mindig. Nem menstruáció szerű, se bugyin, se a wc papíron nem látszódik, csak ha párommal együtt vagyok.
Ez normális? Félek, hogy elvetélek, viszont időpontot még nem tudok kérni a nőgyógyászhoz csak később, és az se biztos, hogy időben kapok, pedig ez fontos, nem egy sima vizsgálat lenne.
Sürgősségin fogadnak ezzel, vagy elzavarnak?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ezzel nemhinném, hogy fogadnának... engem komolyabb bajjal nem fogadtak...
Nem kell szexelni, lehet egy kicsit önmegtartoztatni, azt nincs ilyen probléma 🤷♀️
Azt az első vizsgálaton jelezd a dokinak...
Nem állatok vagyunk, hogy állandóan szexelni kell. Mondjuk ha vérzel szex után, akkor ne csináld.
Nem is értem, ha sem a vécépapíron sem a bugyin nem látszik, akkor honnan tudod,hogy vérzel?
Arról van szó, hogy vérzek, nem arról, hogy szexelek. Csupán akkor látszik a vér a páromon, innen tudom, hogy vérzek. De előtte sose volt, hogy random véres lett volna a párom tőlem.
Attól félek, hogy ez rosszat jelent... vagy ez még nem jelent semmit? Vetélés vagy valami?
Ügyelet mindenképp! Kötelesek ellátni, ha a szex miatt vérzel, ha fejenállástól, teljesen mindegy!!!
Mondjuk nekem nem kellett hozzá szexelni, hogy bevérezzek, kaptam rá gyógyszert, azóta minden rendben, de azóta se lehet szexelni! :) és enyhe szenvedéssel ki lehet bírni, pedig előtte nem volt jellemző ránk a megtartoztatás :D viszont mi szerettük volna Őt, hát ehhez tartjuk is magunkat! :D elvileg már csak 2 hét és zöld út van, de egyébként ha az egész terhesség alatt sem lehetne, azt sem bánnánk, mert annyira vártuk már a kisbabát :D
Kitartást és kellemes babavárást! És irány a doki, nehogy baj legyen!!!!
Lehet én vagyok hülye, de kajak nem értem amit írsz...
Hogy latszik a párodon? Vagy mi van? Csak random összevérezed? De a wc papiron nem látszik viszont?!
Na ez nekem magas...
Ha nem jelentkezik normál estben a vérzés, tehát nem látszik sem a fehérneműn, sem törlésnél, csak szex közben/után a párodon(?) gondolom a f*rkán, akkor az bizony a szextől van.
Nem kell szexelni ha vérzel utána.
Majd a következő vizsgálatnál említsd meg az orvosnak, addig pedig bírjátok ki, oldjátok meg behatolás nélkül.
Vérbő most odalent, könnyebben pattannak el hajszálerek. Ezzel ne is menj. Akkor kell menni, ha legalább a törlésnél látszik. Akkor is receptet kapsz, meg egy-két jó tanácsot.
Egyébként meg valóban ki kellene a te esetedben bírni legalább a 12 hét végéig, hogy ne legyen behatolás. Orvos is ezt tudná mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!