3 napos késés okozhatja az Inofolic? 3 hete szedem orvosi utasításra.
Figyelt kérdés
soha nem írtam még ilyen oldalra de kétségbe vagyok esve, és tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy volt-e már olyan aki ilyen cipőben járt. 26-28 naposak a ciklusaim, Uh-n nem látta a doki hogy volt-e peteérésem. Vérvételt kért progreszteron és prolaktint, az eredmények alapján volt peteérésem de hogy mikor azt nem tudjuk. 3 napja késik, 2 negatív terhességi tesztem van 1 napot kihagytam mind a kettő között. Az lenne a kérdésem, hogy okozhatja-e ezt a 3 napos késést az Inofolic vagy nem.2021. máj. 10. 09:14
11/15 A kérdező kommentje:
Párszor csináltam már LH tesztet amikor úgy éreztem hogy na most van ovum, de mindig negativ lett, úgy hogy elengedtem ezt a dolgot, de már az orvosom is mondta hogy úgy kellene csinálom hogy mindennap csinálok egyet kb a 9. ciklusnaptól egészen a 20. ciklusnapig. Szóval lehet ezt fogom csinálni.
2021. máj. 11. 08:18
12/15 anonim válasza:
És az sem mindegy milyen érzékeny, én azt hittem nincs ovum és uhn meg látuk, hogy van csak nekem nem olyan magas az lh szintem 15 ös teszt sem mindig lesz egyforma erős csak majdnem.
13/15 A kérdező kommentje:
Na ezt nem is tudtam, hogy különbözö érzékenységüek vannak. Én a DMben vettem mindig és az sosem mutatott semmit, de most megpróbálom majd a patikában. Azóta ma meg is jött, úgyhogy új hónap, új esélyek:) Így hogy ennyire csúszkál a ciklusom tényleg jobbnak látom hogy vegyek ovu tesztet.
2021. máj. 11. 17:16
14/15 anonim válasza:
A rossmannos szokta mutatni de van hogy a megadott idő után, de a neten a david 15 ös nekem a legjobb 120.ft
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
2021. máj. 11. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!