17 dpo-n ( 4+3 hetesen) jó az 535-ös hcg szint?
Figyelt kérdés
Csak jövőhéten kell orvoshoz mennem, addig hátha valakinek nagyobb tapsztalata van ebben.2021. máj. 7. 12:22
2/9 anonim válasza:
Jó. De jövő héten marha korai lesz még, semmit nem fog látni.
4/9 anonim válasza:
Emlékeim szerint nekem is kb ennyi volt (talán kicsit kevesebb), a baba jól van azóta is.
5/9 A kérdező kommentje:
Fizikálisan nem megyek hozzá, csak távkonzultáció lesz, a hcg és progeszteron eredményeket kell elküldenem neki.
Remélem, hogy minden rendben lesz.
Ha esetleg valaki még emlékszik a saját értékére azt szívesen olvasnám :)
2021. máj. 7. 15:28
6/9 anonim válasza:
Normális, ne aggódj. Nekem 4+2nél 515 volt. 21+1hkm
7/9 Arya93 válasza:
Szerintem rendben van ez az érték. Minden jót kívánok nektek. Gratulálok a babához.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Esetleg nem néztél utána HCG-t? Nekem is hasonló, bár kicsit alacsonyabb érték lett.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, utána 3 naponta néztem.
4+3 535
4+6 1277
5+2 4693
Én nem akarom már tovább nézni, arra jó volt, hogy megnyugodjak, ettől persze még bármikor bármi történhet. DE azért remélem minden rendben lesz.
2021. máj. 14. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!