A menstruáció után 6 nappal voltam a párommal védekezés nélkül, akkor van esély a teherbe esni?
Figyelt kérdés
aktus után már a 9.napon végeztem a tesztet de negativ lett. Lehetséges ,hogy túl korán végesztem a tesztet,vagy akkor már ki szokta mutatni halványan a második csikot? Köszönöm a válaszokat :)#Leona 96
2021. máj. 7. 12:05
1/10 anonim válasza:
6. Napon nincs sok esélyha csak nem rövid a ciklusod, a sperma 3-4 napot eléldegél úgy hogy ha 4-5 nap mulva is negtív akkor nagy eséllyel nem vagy terhes.
2/10 anonim válasza:
igen, mensi alatt is teherbe eshetsz
3/10 anonim válasza:
Menstruáció vége után 6 nappal? Attól függ igazából hányadik napon volt az ovud. Ha például 6 napos a menstruációd és utána 6 nappal, azaz a 12. ciklusnapon voltatok együtt, és neked a 13-15. nap van az ovulációd, akkor akár teherbe is eshettél. A teszttel jobb megvárni az elmaradt menstruációt. A napokat egyébként sem az aktustól, hanem az ovutól érdemes számolni. Kell azért a megtermékenyített petesejtnek idő, hogy beágyazódjon és kimutatható mennyiségben termelődjön a hcg. De mivel semmit nem árultál el a ciklusodról, csak találgatni lehet, meg elméleteket gyártani, hogy ha ekkor volt ez, akkor volt az, stb. Aminek semmi értelme :)
4/10 A kérdező kommentje:
A ciklisom 28 napos és 4 napig szokott tartani a menstruáció.
2021. máj. 7. 19:49
5/10 anonim válasza:
Akkorbigazából kb 13-15. Napon van ovud, ha a vérzéstől számoljuk a 6.napot +4 nap ig élhet a sperma nincs rá sok esély, de ez majd kiderül.
Ha viszont a vérzés után 6.napon az 10.ciklusnap +4 nap a sperma úgy már lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2021. máj. 7. 20:17
7/10 A kérdező kommentje:
Csak még arra vagyok kiváncsi,hogy holnap reggel kórai lenne tesztet végezni vagy még várjak? Holnap 14 nap az aktus óta.
2021. máj. 7. 20:30
8/10 anonim válasza:
Csinálhatsz de lehet hogy korai, de mivel nem egy nagy összeg csinálhatsz ciklus hanyadik napján vagy?
9/10 A kérdező kommentje:
Ciklus 23.napjan vagyok
2021. máj. 7. 20:51
10/10 anonim válasza:
Reggel lesz 24 hát mensi előtt 4 nappal nekem már halványan mutatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!