Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesség alatt. Lehet?

Szex terhesség alatt. Lehet?

Figyelt kérdés
Van tiltott időszak? Pl. az első 12 hét?
2008. dec. 6. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet,ha külön orvos nem ajánlja hogy inkább hanyagoljátok.Úgy mondják az utólsó 2-3hétben nem ajánlatos de ez kismama függő.Van aki jobban kivánja de van olyan aki eggyáltalán nem.Csak a vége felé kissé kényelmetlen és azért egy kissé óvatosabban is kell hozzá állni a dolgokhoz.
2008. dec. 6. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmi gondod, és az orvos nem tilt, akkor nyugodtan lehet.

Nem beteg vagy, csak állapotos!

13 hetes pockos

2008. dec. 6. 15:31
 3/8 A kérdező kommentje:

persze, tudom, hogy a terhesség nem betegség! Igazából még csak 6. hetes vagyok, és nem tudom, hogy esetleg növelné-e a vetélés kockázatát a szex. Persze csak a finom, gyengéd formára gondolok, egyébként sem vagyok híve a durva, vad dolgoknak.

Gumit azért használjunk? Vagy nem ártalmas a sperma? Végülis a petezsákban van az embrio, csak nem lesz baja..nem?

2008. dec. 6. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell óvszert használni.

Ha az orvos nem tilt el, és jól esik, akkor hajrá!!!

2008. dec. 6. 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2008. dec. 6. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos nem tiltott el, lehet! Úgyis óvatosabban csináljátok, mi is így vagyunk és voltunk. nem kell óvszer, nem árt a sperma, a közelébe sem jut, a méhszájad zárva a spermák előtt! Legfeljebb a te boldogsághormonjaidból jut a babának, és ettől ő is boldogabb lesz. Olyan az állítólag, mintha ettél volna egy jó adag csokit! Így eleinte még a pocak sem gond, inkább a szülői féltés, hogy esetleg megnyomódhat a baba...Ne lepődj meg ha később, a második harmadban megnő egyik napról a másikra a szex utáni vágyad és elég ránézned a párodra és arra gondolsz, de jó lenne itt és most... Nekem van ilyen, és más kismama is mesélt ilyet! 20 hetes kismama
2008. dec. 6. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi végig szexeltünk. Amíg zárt a méhszáj, és nem veszélyeztetett a terhesség, addig lehet.

Az első 12 hétben is szexeltünk, csak nem engedtük bele, az egyik doki szerint a himivarsejtek bekavarhatnak.

2008. dec. 6. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
tényleg? ezt jó tudni!
2008. dec. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!