Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12-hetes pocis vagyok, miért...

12-hetes pocis vagyok, miért kell szüléskor a vizsgálat 10szeresét adni a dokinak? Ti is annyit adtok majd?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja szültem és ahol mi lakunk szerencsére nem szokás a vizsgálat 10 szeresét adni az orvosnak. Én 30-at adtam a dokinak aki természetesen fogadott volt, itt átlagban mindegyik ennyit kap. Ami szerintem reális, nem kell túlzásokba esni. Persze ha vki nagyon jól áll anyagilag adhat többet, de felesleges.
2008. dec. 6. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,hát én is kb ennyire gondoltam.Szerinzem is felesleges sokat adni.
2008. dec. 6. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos valamelyik doki elvárja, hogy annyit adjál. Mi 30000-t adtunk a dokimnak és a szülésznőmnek 15000-t. Mind a ketten fogadottak voltak. Szülés után minden nap legalább kétszer bejöttek megkérdezni, hogy vagyunk.

Jó babavárást

2008. dec. 6. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, ez mindig a dokitól függ, valaki megmondja kerek-perec hogy mennyi lesz a szülés, valaki rád bízza, hát ha rám bízná én is csak 30.000 körül adnék:)
2008. dec. 6. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadott az orvosod, akkor teljesen te döntesz, hogy adsz-e egyáltalán, nálam ez a majdani törődéstől függ. Nekem nem lesz fogadott orvosom, nem ő a legfontosabb, hanem a szülésznő, ő van melletted többet, nem a doki. Így inkább szülésznőt szeretném jól kiválasztani! De magándokinál, aki a választottad, ez a szokás... Így alakult ki.
2008. dec. 6. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem fogadok orvost. Sajnos nálunk mégrosszabb a rendszer. Ha dokit fogadsz előre megmondja, hogy mennyit kér egy szülésért. Egy orvost tudok konkrétan aki 150.000 kér. Ennyit nem vagyok hajlandó fizetni. Kell a pénz a babára.
2008. dec. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!