Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan napi 3x1 szédülés?

Utrogestan napi 3x1 szédülés?

Figyelt kérdés
Tapasztalt valaki a szédülést? Beveszem és kb fel óra múlva elkezdek enyhén szédülni tőle, ez elmúlik valamikor? 🤦‍♀️
2021. ápr. 30. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a szájon át szedhetőtől olyan erősen szédültem, hogy felállni se tudtam. Kaptam helyette hüvelyit, az jó volt.
2021. ápr. 30. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 3 napja szedem de ma éreztem magam egyrészt brutál álmodnak egész nap, de hozzá ez a szédülés 🤦‍♀️ Remélem elmúlik, még pár napot kivárok aztán megkérdezem akkor a dokit h lehetne e váltani 😒
2021. ápr. 30. 20:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Álmosnak... (hülye teló 😂)
2021. ápr. 30. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Utrogestant hüvelybe kell tenni tudtommal. Azt is használtam anno, annak nem volt mellékhatása, később Progesterone exeltist szedtem szájon át, attól baromira szédültem bevételt követő fél órán belül.
2021. ápr. 30. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es, Utrogestanból van szájon át szedhető és hüvelykapszula is.
2021. máj. 1. 08:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen van mindkét fajta, nekem szájon át szedhetőt írtak fel, de ma már mintha jobb lenne 🙏 gy írja a tájékoztató hogy étkezés közbeni bevétel esetén felerősödik a hatása, csak hogy ez most a mellékhatás vagy a tényleges hatás azt nem tudom 😂
2021. máj. 1. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

4 vagyok

Köszi, ezt nem tudtam! Én a hüvelyit kaptam, és mint írtam, neken azzal nem volt baj, a másik típusú, szájon át szedhetővel igen. Proginak van ilyen mellékhatása sajnos. Örülök, hogy már jobb! :)

2021. máj. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!