Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben normális...

Első trimeszterben normális alvás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a problémával küzdök, hogy mióta várandós vagyok nem tudok normálisan aludni. Tudom, hogy ez csak rosszabb lesz, ezért is szeretném valahogy meghackelni a rendszert :D Éjjelente 4x biztosan felébredek pisilni, de már kb a fogantatás pillanatától kezdve... Ha bármelyik felébredés 4 és 6 óra között történik, akkor már vissza se tudok aludni normálisan. Az sem működik, hogy lefekvés előtt 2-3 órával már nem iszok. Ugyanúgy felkelek. Más is így volt ezzel? Nincs ez ellen valami trükk? Egyszerűen el kéne fogadnom, hogy a hormonok így kitolnak velem? A 9. héten vagyok, úgyhogy nem a hólyag nyomása lehet a gond. Ráadásul napközben nem ilyen kiélezett ez a mosdó helyzet.
2021. ápr. 30. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elején én is minden éjjel felkeltem pisilni. Szerintem úgy a 15. hétig biztos. Aztán kb egyik napról a másikra elmúlt, most 26 hetes vagyok, pár hónapja már megint visszaállt minden a normálisba.
2021. ápr. 30. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 4-6. hét között volt az rendszeresen, hogy órákat virrasztottam az éjszaka közepén. Aztán szerencsére egyszer csak megszűnt. Most vagyok 10 hetes, remélem marad is az alvás. Hátha nálad is elmúlik majd.
2021. ápr. 30. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, elmúlik ugyan ez volt!! 1-2 hete elmúlt halistennek. 15hkm
2021. máj. 2. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A próféta szóljon belőletek :D
2021. máj. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!