Kinek mi segített terhesség során a gyomorfájás, túlzott savtermelés ellen?
7.hétben vagyok és 5 napja iszonyatosan jön a savam, reggeltől estig. Nagyon odafigyelek, hogy ne egyek semmi savkeltőt, próbáltam Renniet, Gaviscont, Salvus vizet, de ugyanúgy elkezd fájni a gyomrom.
Számban érzem egyfolytában a savas ízt. Orvoshoz hétfőn megyek, de addig is csak kínlódom a gyomorfájástól, iszonyatosan kellemetlen.. :(
A szülés.
Vicceltem, a rennie bevállt.
Háziorvossal irass gyógyszert. Ludea a neve. Tabletta, napi 1et kell bevenni. Kb másnaptól hat.
Nekem csak ez vált be. Olyan szinten voltam már, hogy savat hánytam.
Nekem a kb 7-8.héten volt az a savhányasos sztori, onnan simán szedhettem a ludeát, nem csak késöbb
4#
Nekem a harmadik trimeszterben jott elő az első terhességemkor, akkor azt javasoltak, hogy sose legyen üres a gyomrom.
Ha bekapok 2 szem háztartási kekszet, az is jo.
És sokszor egyek keveset, ne sok adagot, mert az is savat okoz.
De első trimeszterben nekem nem volt.
Megpróbálkozom akkor ezzel a Ludeával, ha sokatoknak segített. Igyekszem mindig eszegetni valamit, hogy lent tartsa a savat, de nem jött be.
Már rámjött egy enyhe pánikroham, annyira féltem a babát nehogy ártsak neki, igyekszem megnyugtatni magam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!