Terhesség alatt nem késő letenni a cigit? (28hét) (napi 3 szálat szívok.)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 21:48
2/8 anonim válasza:
Nyilván sokkal jobb lett volna, ha előtte leteszed, de most letenni is jobb, mint ha végig szívod.
3/8 anonim válasza:
Szerintem tedd le még ma, neked is és a gyereknek is sokkal jobb lesz nélküle. Majd ha felnő megköszöni hogy letetted érte időben és nem lett degenerált tőle. Bár egy kicsit így is el vagy késve.. de ahogy az előzőek mondják, sose késő!
5/8 anonim válasza:
Minden egyes szál, amit mégse szívsz el, jobb a babádnak.
6/8 anonim válasza:
Nem is kérdés...
Az a napi 3 szál nem számít nagy cigizésnek szóval nem lesznek jelentős elvonási tünetek.
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon akarnád letetted volna a pozitív teszt után.
Le lehet tenni. Napi 3 szál nem sok. Én terhesség előtt is annyit szívtam egy nap a stresszes munka miatt. Itthon nem cigiztem. Nekem nem jelentett gondot.
Az olyan kismamáktól meg kivagyok akik nyíltan cigiznek. Amikor a terheléses vércukor mérésen voltam az egyik kismama 2 óra alatt 2x gyújtott rá. Na az nem tetszett. De ő tudja.
Igazából te érzed, hogy megtudsz tőle vállni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!