A suru orgazmus beindithatja a szulest?
25 hetes vagyok
Elegge kivanom a szexet heti 1-2x egyutt vagyunk parommal.
Csak felek nehogy beinditja a szulest.
Persze ovatosan csinaljuk stb.
Viszont az orgazmus meh osszehuzodasokat okoz ha jol tudom.... velemenyek? Lehet belole baj?:/ koszonom
Nem
40+osan a napi sem indította be, pedig a szülést nem kellett indítani.
Spontàn jött.
Jatszanak a hormonok nagyon kivanom a parom.
De persze a gyermekunk fontosabb ha esetleg baj lehet belole.
Dokim engedi a szexet viszont azt nem kerdeztem hogy surun lehet e mit is gondolna rolam 😂 koszonom valaszod
Már régen volt😁😁 de kb minden nap együtt voltunk 40+1 re született a nagyfiam akkor 18 éves voltam.
A picinél már nem volt ilyen aktív a szexüális életünk 39 évesen 25 év házasság után😁veszélyeztetett voltam, de heti 2-3 alkalom volt, végül idították 40+3 nál
Ne haragudj, de a nagyon kivanom a párom, nalam napi 2-3mat jelent. Az atlag is napi 1,ha szereted, kivanod. Heti 1-2re hogy lehet ilyet mondani.. Na mindegy, tényleg ne haragudj.
Nem árt neki. Mi óvatosak sem voltunk ugy kifejezetten, durvábban szeretjük. A végén már lorlstozottak voltak a pózok, de még szülés elott egy nappal is egyutt voltunk.
Utolso
Bocsi de sztem nem te erzed hogy en mit erzek a parom irant :)
A masik meg, hogy sztem egy parkapcsolat es az hogy ket ember szereti egymast nem jelenti h naponta kell szexelniuk... van mas dolgunk is azon kivul 😂
Mg igy terhesen amugyse vinnem tulzasba a napi 2-3at inkabb hiaba is szeretnem, csinalnam :D
Es tenyleg bocsi de en meg igy gondolom :)))
7 nem nem irtam el :)
Terhesen amugyse csinalnam/csinaljuk tobbszor hiaba kivanjuk egymast :)
Inkabb kibirjuk az a biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!