Ha wlkaptad a koronavírust utánna tényleg 3 hónapig nem szabad próbálkozni a babával?
Sziasztok!
Kedves kérdező! Próbálkoztatok azóta a babával? :)
Mi is mindketten elkaptuk párommal Márciusban a covidot, Áprilisban összejött a baba. Sajna jött a hideg zuhany, valószínű nem marad velünk a pici, nem fejlődik rendesen:( Jövőhét keddig várunk, hátha... Ha nem jönne össze, azért rákérdezek, hogy lehet-e összefüggés és ha valaki olvassa még ezt a topicot, szívesen beszámolok, hogy mit mondott.
3-as vagyok sziasztok! Nem nagyon jött reakció, azért leirom, hátha valakit érint még a téma. Voltam orvosnál, sajnos missed ab :( Az orvos azt mondta, hogy ha nagyon akarjuk, rá lehet fogni a Covidra, de sajnos ez egy egyszerűbb megfázástól is lehet... Szóval ennek tudatában, inkább várnánk mi is!
Sok sikert nekünk a továbbiakban! :)
Sziasztok!
Nekünk Áprilisban össze jött! 😊 11 hetes vagyok éppen.
Jaaaaj de jó, gratulálok!! Jó egészséget Nektek és boldog babavárást! :)
Ha nem túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy első babó után mennyi idő múlva próbálkoztatok?
Februárban volt a vetelesem 1 menzit javasolt a doki h várjunk. Aztan március végén elkaptuk a Covidot akkor kimaradt még 1 mensi. Szóval 2. menzi után egyből össze is jött. 🙂
Már van 1 kislányom 4 éves nagyon várja a kistesót.
Őszintén örülök! 😊
Nekünk is ezt mondta a doki, hogy 1,vagy 2 menzesz...
Nálunk első lesz, egyelőre ketten várjuk párommal. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!