Negatív teszt, és mensi sincs?
Pedig már 2x szültem, meg nyilván felkeresem az orvosom.
Kisfiam születése után mióta megjött erős görcsök. Vagy előbb vagy később jött meg. De csak 1-2 nappal. Meg inkább előbb.
De most 4. Napja késik. Tudom még ez se jelent semmit. Szombaton csináltam tesztet. Az negatív, ma is nem első pisiből az is negatív. Majd holnap a reggeliből csinálok még.
De semmi olyan jele nincs ami mensi előtt szokott. Olyankot nagyon idegrs vagyok stb. A hasam se görcsöl. Annyi, hogy ment egy kocsit a hasam ez az egy van csak. Meg néha beszúr a hasam. De nem úgy mint mensi előtt.
Az volna a kérdésem, hogy mennyit várjak még? Kinél hogy volt ez? Vagy már ma hívjam az orvosom? Vagy csak holnap ha megint negatív lesz a teszt?
Ilyen még sosem volt.
Ha nincs más panasz, a következő mensi esedékessege utan is ráérsz elmenni dokihoz, ha az sem jön meg.
Simán lehet, hogy 1 hónap kimarad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!