Szóljak erről a dokinak? Indokolhatja ez a császárt?
Szia!
Szinte ugyanebben a szituban vagyok - már korábban is előfordult, hogy hajolgatós munkák után "beállt" a derekam és ilyenkor például hanyatfekvésből iszonyú szenvedések árán tudtam felkelni. Most, hogy babát várok ez állandósult kb. a negyedik hónaptól :-( Sokszor nem tudok átfordulni az ágyban, csak nagyon nehezen és akkor olyat érzek, mintha becsípődne egy idegszál, de sokszor simán ülés közben is előjön és alig tudok felállni. Ma voltam a körzetinél és elmondtam neki, de ő csak annyit mondott, hogy tágulnak a csontok....
Bennem is ezek a dolgok merültek fel, mint benned - mi van akkor, ha szülés közben becsípődik, vagy ez miatt kaphatok-e gerincérzéstelenítést. Kíváncsi leszek mit fognak neked mondani, kérlek majd számolj be róla - én is megkérdezem a nőgyógyászt is és megírom ő mit mond erről az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!