Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szóljak erről a dokinak?...

Szóljak erről a dokinak? Indokolhatja ez a császárt?

Figyelt kérdés
Már pár éve derékfájással küszködöm,alíg hogy elkezdtem pl a takarítást egyből fájt mire végeztem egyre erősebb lett mindig.Most hogy terhes vagyok,jobban elővesz és többször.
2010. aug. 22. 16:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tényleg,jut eszembe az EDA miatt is érdekes lehet nem?Ha ilyen gond van kaphatok egyáltalán?Mert szeretnék ha lesz rá mód és végkép nem bírom majd.
2010. aug. 22. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A szülési fájdalmak mellett eltörpül a derékfájásod, ez tuti. Szülés közben nem tudnak diagnózist felállítani, hogy miért fáj a derekad. Inkább még előtte járj utána, nehogy ezért ne kapj edát és tényleg végig érezd maximumon a fájásokat.
2010. aug. 22. 22:32
 13/15 A kérdező kommentje:
ok,köszi,mindenképp beszélni fogok a dokival erről és megkérdezem mik a lehetőségeim.
2010. aug. 23. 11:04
 14/15 Nitókrisz ***** válasza:

Szia!

Szinte ugyanebben a szituban vagyok - már korábban is előfordult, hogy hajolgatós munkák után "beállt" a derekam és ilyenkor például hanyatfekvésből iszonyú szenvedések árán tudtam felkelni. Most, hogy babát várok ez állandósult kb. a negyedik hónaptól :-( Sokszor nem tudok átfordulni az ágyban, csak nagyon nehezen és akkor olyat érzek, mintha becsípődne egy idegszál, de sokszor simán ülés közben is előjön és alig tudok felállni. Ma voltam a körzetinél és elmondtam neki, de ő csak annyit mondott, hogy tágulnak a csontok....

Bennem is ezek a dolgok merültek fel, mint benned - mi van akkor, ha szülés közben becsípődik, vagy ez miatt kaphatok-e gerincérzéstelenítést. Kíváncsi leszek mit fognak neked mondani, kérlek majd számolj be róla - én is megkérdezem a nőgyógyászt is és megírom ő mit mond erről az egészről.

2010. aug. 23. 16:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó,persze,megírom majd hogy mi volt,attól tartok,hogy elküld engem is annyival,hogy tágulás miatt van,de nyomatékosítom majd neki,hogy már évek óta ezzel szenvedek,most is pl párom füvet nyírt én elsöpörtem,alig kezdtem hozzá,már azt hittem betojok.A védőnőm szerint nem sok mindent lehet vele kezdeni,mivel kismamákat röntgenezni nem nagyon szoktak,helyileg meg nem tudom milyen kenőcs,vagy gyógyszer létezik rá.
2010. aug. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!