3. Babával vagyok terhes. Még vissza van 3 hónap, de már most kijött a fájdalmas aranyerem. Van olyan készítmény ami ér is valamit?
Figyelt kérdés
Nem újkeletű dolog nekem, 2. Babánál viszont csak szülés előtt jött ki pár héttel,most ez elég korai. Nem akarok 3 hónapig szenvedni tőle. Állni kb 10percig bírok emiatt, már most oltári nagy hasam van. Van egy jó készítmény, viszont az orvos csak szülés után tudja felírni mert szteroidos. Próbáltam most: Sperti, Reparon ezeken kívül van ami nem pénzkidobás? 3 hónap még hosszú idő2021. ápr. 25. 21:20
1/9 anonim válasza:
Detralex! Legjobb cucc, nekem még aznap el is múlt, mikor elkezdtem szedni.
2/9 anonim válasza:
Nekem a Reparon mindig segített. A Sperti egy kalap kaka.
Mellé szedhetsz Detralexet is, azt szájon át kell
3/9 anonim válasza:
A legjobb a Doloproct (szülés után ha még fájna,ezt használd)
De most vegyél Doxiproctot. Lidokainos és nagyon jó. Abban nincs szteroid.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm aranyosak vagytok, kipróbálom a leírtakat 😊
2021. ápr. 25. 22:23
5/9 anonim válasza:
Igaz, nálunk a párom aranyér hajlamos, de neki a Reparon krém, plusz Repadolo tabletta segített. Nem tudom, hogy ez terhesen használható e, de hátha. Renélem hamar rendbejössz!
6/9 anonim válasza:
Semmi. Barron-ligatúra segített csak.
7/9 anonim válasza:
Amúgy szteroidot is simán lehet terhesség alatt, én is kaptam. Az orvos mondta, hogy a tájékoztatóra azért írják, hogy nem szabad, mert nem tesztelték. Ilyen formában a szteroid nem szívódik fel olyan jelentős mennyiségben, hogy a babát érintse.
Én a nőgyógyászt is megkérdezném (nekem ő is ezt mondta), illetve proktológushoz mennék. Jobban ért hozzá, mint a háziorvos.
8/9 anonim válasza:
Frezyderm Rectanal Aid és INTIM TORNA. Aviva vagy Kriston.
A rectanal aid nagyon jó állagú, nem olyan viaszos, mint a többi.
9/9 anonim válasza:
Detralex! Nekem mindig kellett 3-4 nap, de meggyógyította. Szüléshez is vittem, kellett is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!