Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 6 hetesen nagyon szoruláso...

Már 6 hetesen nagyon szorulásos vagyok. Mit lehet ilyenkor használni?

Figyelt kérdés
2007. dec. 22. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyél nagyon sok gyümölcsöt,e´s sok-sok folyade´k.nekem a szülésznöm mondta,hogy napi 1 kg gyümölcs vagy zöldség.

Legalább 2l folyade´k.Lehetöleg víz,vagy tea.

36hetes kismama.

2007. dec. 22. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

a szorulás, nem mindig függvénye a terhességnek...

ez nem terheseknél is előfordul..mozogni kell kicsit többet mint eddig és az étkezési szokásokon kellene változtatni...

pszichés alapon is müködhet, de ehhez itt több infó kellene.

méregteleniteni kellene a szervezeted, mindenképpen, ez a "dugulás" is azt jelzi valami nincs odabent rendben

mennyi folyadékot iszol naponta?

mozgás? ezt már irtam kis torna

gyógykészitmények vagy zöld tea fogyasztása

rostban gazdag étkezés

2007. dec. 22. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

A hormonok izomlazító hatásátől lehetsz szorulásos.Rengeteg gyümit,zöldséget és sok folyadék.Bár biztos van valami gyógyszertári szutyok is,amit lehet terhesen is használni,de én inkább a természetes anyagokra esküszöm.

Azért sem rossz,ha végig napi több mint két liter,de inkább 3, folyadékot megiszol,mert akkor a terhesség vége felé,talán nem fogsz annyira vizesedni.(Legalábbis azt beszélik.)

2007. dec. 22. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A helyes táplálkozás mellett ehetsz joghurtot, ez helyreállítja a bélflórádat. A szilvalekvár köztudomásúan bélmozgató, főleg ha iszol rá egy kis langyos vizet.

Nekem annakidején a védőnőm Tamarinlekvár nevű készítményt ajánlott, ez nagyon gyenge hashajtó hatású, lekvár állagú gyógyszer. Én modjuk sose szedtem, megelégedtem édesanyám szilvalekvárjával :D

2007. dec. 22. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a zöld tea vált be.Ízesítés nélkül napi 1 csészével.Tuti tipp.
2007. dec. 23. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a lenmagpehely vált be. Éhyomorra tettem egy kis csészébe kefírt és belekavartam egy evőkanál lenmagpelyhet. Íze nincs bár nekem fini volt.

15 hetes kismama

2007. dec. 29. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!