Már 6 hetesen nagyon szorulásos vagyok. Mit lehet ilyenkor használni?
Egyél nagyon sok gyümölcsöt,e´s sok-sok folyade´k.nekem a szülésznöm mondta,hogy napi 1 kg gyümölcs vagy zöldség.
Legalább 2l folyade´k.Lehetöleg víz,vagy tea.
36hetes kismama.
a szorulás, nem mindig függvénye a terhességnek...
ez nem terheseknél is előfordul..mozogni kell kicsit többet mint eddig és az étkezési szokásokon kellene változtatni...
pszichés alapon is müködhet, de ehhez itt több infó kellene.
méregteleniteni kellene a szervezeted, mindenképpen, ez a "dugulás" is azt jelzi valami nincs odabent rendben
mennyi folyadékot iszol naponta?
mozgás? ezt már irtam kis torna
gyógykészitmények vagy zöld tea fogyasztása
rostban gazdag étkezés
A hormonok izomlazító hatásátől lehetsz szorulásos.Rengeteg gyümit,zöldséget és sok folyadék.Bár biztos van valami gyógyszertári szutyok is,amit lehet terhesen is használni,de én inkább a természetes anyagokra esküszöm.
Azért sem rossz,ha végig napi több mint két liter,de inkább 3, folyadékot megiszol,mert akkor a terhesség vége felé,talán nem fogsz annyira vizesedni.(Legalábbis azt beszélik.)
A helyes táplálkozás mellett ehetsz joghurtot, ez helyreállítja a bélflórádat. A szilvalekvár köztudomásúan bélmozgató, főleg ha iszol rá egy kis langyos vizet.
Nekem annakidején a védőnőm Tamarinlekvár nevű készítményt ajánlott, ez nagyon gyenge hashajtó hatású, lekvár állagú gyógyszer. Én modjuk sose szedtem, megelégedtem édesanyám szilvalekvárjával :D
Nekem a lenmagpehely vált be. Éhyomorra tettem egy kis csészébe kefírt és belekavartam egy evőkanál lenmagpelyhet. Íze nincs bár nekem fini volt.
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!