Ma reggeli tesztem pozitív de verezgetek neha. Mi lehet most?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 09:26
11/25 A kérdező kommentje:
Valaki itt valami olyan szöveget írt mintha én egy másik kérdező lennék. Már többször elofordult ilyen.
2021. ápr. 16. 10:36
12/25 A kérdező kommentje:
Na de most meg is jött, rendesen, normálisan 🙈 Sajnos ennyi volt a történet.
2021. ápr. 16. 10:36
13/25 anonim válasza:
Csinálj azért egy tesztet én azt mondom! Biztos ami biztos. Nekem is úgy volt hogy az első hónapban rendesen megjött. Nagyon szurkolok neked ❤ #8
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de én már rettegek a tesztelgetesektol... hat nem tudom...
2021. ápr. 16. 10:53
15/25 A kérdező kommentje:
Ami furcsa még hogy mindig nagyon görcsölni szoktam, de most semmit nem erzek
2021. ápr. 16. 10:54
16/25 anonim válasza:
Én látok rá esélyt hogy ott baba van. Tudom milyen ez a tűkön ülés én is így vagyok most csak nekem még másfél- két hét múlva derül ki csak hogy sikerrel jártunk-e.
17/25 A kérdező kommentje:
De ha baba lenne akkor nem jött volna meg, nem?
Ma reggel teszteltem az pozitív lett.
2021. ápr. 16. 10:59
18/25 anonim válasza:
Lehetséges hogy terhesség alatt meg jöjjön van akinek egészen a terhesség végéig minden hónapban megvan. Az ismerős körben volt olyan nem egy nem kettő.
19/25 A kérdező kommentje:
De rendesen? Nem csak ilyen enyhe pecsetelo jelleggel?
2021. ápr. 16. 11:08
20/25 anonim válasza:
Nekem első hónapban jobban meg volt mint szokott. Azt hittem hogy akkor elment a baba az orvos mondta hogy jól van minden rendben van vele vizsgálat után. A következő hónapban meg már nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!