Első trimeszterben buszoztam lehet bajom?
Figyelt kérdés
Alapvetően odafigyelek mindenre.. ma sajnos kénytelen voltam buszra szállni.. nem is gondoltam bele de most belem bújt a kisördög hogy úgy ràzkódott a busz, hogy ugye nem lesz baja a babának? 12 hét.2021. ápr. 15. 15:27
1/11 anonim válasza:
Jesszus miért lenne? Gondolod, hogy te vagy az egyetlen a világon, aki az első trimeszterben buszozik?
2/11 anonim válasza:
Max kicsit habos lesz. 🤣
Bocsi, viccet félretéve: semmi baja nem lehet ennyitől. Mi földúton lakunk, gyakorlatilag végigrázkódtam minden terhességemet. 😄
3/11 anonim válasza:
Mindig megdöbbenek, mennyire ostoba embereknek lesz gyereke!
5/11 anonim válasza:
Te hogy szexelsz ha egy buszozás ilyen extra rázós élmény?
6/11 anonim válasza:
Na jo... Es ilyen embereknek gyereke lesz... Megall az eszem,de komolyan.
7/11 anonim válasza:
te jóságos gyere le... Most komolyan, a buszozástól? Egyébként 30 hete buszozok terhesen napi több órát, a baba direkt élvezi, olyankor rugdal legtöbbet.
8/11 anonim válasza:
Én inkább a covid miatt paráznék, nem a rázkódástól.
9/11 anonim válasza:
Bocs, de ezen még én is fogtam a fejemet. Első gyerek nekünk nehezen jött össze és egy kémiai terhesség is volt előtte, ezért eléggé parás voltam. De ennyire azért nem. Amíg az orvos meg nem állapította a terhességet, mindennap buszoztam munkába. Utána is sokat jártam busszal orvoshoz, a második gyerekkel is. És még sok-sok kismama. Nem mindenkinek van autója, és az is rázkódhat amúgy.
10/11 anonim válasza:
🤦♀️
Igen terhes kismamák soha semmilyen körülmények között nem szállnak buszra..helyette teleportálnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!