Mutatna valaki olyan papírt, amit akkor kap amikor először megy nőgyógyászhoz és kiderül a terhesség?!

Ha terhes mit csinálsz vele? Nem veheted ki a gyereket a hasából. Az ő döntése az, hogy megszüli vagy sem.
Ha ennyire gyanakvó vagy és úgy érzed gyerekkel akar megfogni akkor sincs baj. Megmondod, hogy te nem akarod a gyereket, kérsz dns tesztet, ha a tied fizeted a gyerektartást (akár visszamenőleg is).
Legközelebb meg megtanulsz óvszert húzni egy bizonytalan kapcsolatra...

Foglalj időpontot egy nőgyógyásznál (foglaljorvost.hu).
Neki ne mondd el, de már előtte beszéld meg vele, hogy aznap találkoztok, így biztosan rá fog érni. Aztán odaviszed a vizsgálatra. Ha kibújik alóla, akkor egyértelmű a dolog. Ha bemegy, akkor egyből megtudod nèzni a papírjàt, amit ott kap.

Szerintem ha igaz, akkor nem lehet úgy a papíron,ahogy leírtad
Nekem mindenféle szakszavakkal volt tele. Ha Ő maga rövidítette le és adta át így neked az infót, az előfordulhat mert én is így mondom a páromnak ( pasi nyelven.. értsd jól😃 )
De nem tudom miért is találna ki bárki ilyet...
minden esetre,most sehova nem engedik be az apukát vizsgálatra sajnos
A teszt a legegyszerűbb módja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!