Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Mit tegyek?

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Teherbe estem, kifutottam az elvetetési időből. Nem tudom mihez kezdjék. A gyermeket nem akarom megtartani. Örökbe adnám. A sulit fel kellesz majd adnom. Egyházi szakgimnázium, mivel a terhesség rontja a hírnevét. Anyukám beteg , nagyon drágák a gyógyszerei. 2 öcsém van akik általános iskolások. A barátomra nem számíthatok. Most végzős. Nincs munkája. A családom többi tagjától nem tudunk segítséget kérni. Albérletben lakunk. Mit tegyek? Anyukám minden kedvezményt elbukik így hogy a tanulói jogviszonyomat elvesztem. 2 hónap múlva leszek 18. A tb-m nem tudja senki sem állni. Az orvosi vizsgálatokhoz pedig kellene. Dolgozni nem mehetek terhesen, főleg 8 általánossal.

Segítsetek légyszíves.

2021. márc. 24. 13:12
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az évet gyakorlattal zárják le. Nem biztos hogy engednek gyakorlatra, így bukom az évet
2021. márc. 24. 13:37
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

Fogd már fel, hogy 18 hét a határ, ha nem töltötted be a 18. Életévedet.

Tudom, mert nőgyógyász vagyok, és ismerem a törvényt.

Szóval hiszti helyett intézkedjél, minél gyorsabban.

2021. márc. 24. 13:38
 13/39 A kérdező kommentje:
#1 anyaotthonba nem tudnék menni, mert azt fizetni kell és magánt is el kellen látnom. De nem tudnék menni dolgozni
2021. márc. 24. 13:38
 14/39 A kérdező kommentje:

Volt már ilyen eseted hogy 18 éven alulit végezted az abortuszt és ennyi idő után?

2021. márc. 24. 13:40
 15/39 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Az aktuálisból másoltam

‘92 óta nem változott!

2021. márc. 24. 13:41
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ez is az ő kérdése. Kamuzik!! Szórakozni akar az örökbefogadásra várókkal!!!

2021. márc. 24. 13:42
 17/39 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez elég kamu...

18 év alatt, ha anyukád bármit is dolgozik, van tbd, tehát akár másik orvossal is megnézethetted volna magad, ha gyanús a terhesség. És mivel még mindig dolgozik anyukád, és még mindig 18 év alatti vagy, van tbd, de akár fizetheted is.

Ha pedig a 11. héten vagy, sos jelleggel még mindig elvetetheted, csak a dokinál kéne ülni, nem a gyikon sírni. Ha úgy van, akár pár napon belül kapsz időpontot műtétre.

2021. márc. 24. 13:42
 18/39 A kérdező kommentje:

Nem kamu tényleg nagy baj van

2021. márc. 24. 13:44
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a tb miatt aggódsz azt lehet kérvényezni az önkormányzaton szociális alapon egy évig.
2021. márc. 24. 13:51
 20/39 anonim ***** válasza:
74%

A másik kérdésednél 3mm volt a méh nyálkahártyád 26.ciklusnap március 18.án :D

Hogy futottál volna ki az időből? Ugyan már, uncsi az online tanulás kislány?

2021. márc. 24. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!