Terhesen hogy állapítjátok meg, hogy a hús amit vesztek romlott e?
A kacsának eléggé fura szaga van alapból, meg ez a vákuumcsomagolás is hozzáad valami intenzív összetevőt.
Én eddig minden változó intenzitással szagló vákuumcsomagolt kacsát felhasználtam, ha biztos voltam benne, hogy jól tároltam és lejárati időn belül vagyok (vagy ha fagyasztva volt, akkor ez mindegy) és mindig jó minőségű készétel lett belőle. De igaz, hogy a szaga gyakran kételyeket ébreszt bennem is, nem túl bizalomgerjesztő, csak már van ebben tapasztalatom, mert gyakran veszünk ilyet.
Utána megmostam akkor már nem volt büdi, inkább csak furcsa szagú. Akkor ez lehet jó?
Sajnos eddig nem tudtam semmit főzni, annyit hánytam, most vagyok 15hetes, már egy kicsit jobb.
Viszont a szaglásom olyan, ha a férjem csak hozzá nyúl a füstölt kolbászhoz, már méterekről megérzem és megyek hányni. Remélem ez nemsokára elmúlik.. 😄
Átmeneti időszak, addig vagy a férjed kéred meg hogy ellenőrizze vagy bízol benne, hogy jó.
:)
De nyilván főztem, de mivel terhes vagyok és 13 hétig napi 3szor okádtam mindentől, egész nap feküdtem szinte, mert erőm nem volt a wcig kimenni kB, így nem főztem! Most kezdtem újra, de a szagokat továbbra sem bírom! KB minden büdös, még a fagyi is. A húsok meg pláne.. Vágod?
És nyilván a férjem dolgozik, vele nem tudom megszagoltatni jó e a hús, vagy csak nekem büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!