Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy vakbélgyulla...

Honnan tudom hogy vakbélgyulladás, vagy első trimeszteri tuneteim vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul viselem a terhességet. 8 hetes vagyok, első terhesség. Állandó hányinger és naponta 1-2*hányás illetve étvágytalanság. Az elmúlt pár napban jobb oldalon köldök tajekon érzem a hasamat. Nem szúr, nem nyilal, csak néha egy egy mozdulatra Tompa fájdalom. Annyi mindent írnak hogy a terhesség velejárója lehet, illetve bele is férhet, plusz covid időszakban ne szaladgáltunk orvoshoz, de ugyan ilyen tüneteket írnak (hanyas hányinger stb.) és jobb oldali has fájdalom. Volt már valaki a cipőmben? Mit tegyek?
2021. márc. 22. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha vakbélgyulladásod lesz, azt onnan fogod tudni, hogy legszívesebben magzatpózban sírnál.

Ameddig tudsz felegyenesedve járni minden gond nélkül, addig nem érdemes problémázni.

2021. márc. 22. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
a helyzetedben nem voltam, de vakbélgyulladásom volt. görcsölt, fájt a hasam jobb oldala, hányinger émelygés megvolt, ha felálltam húzott is össze a görcs, görnyedtem mint a fene. bár nekem addigra elég komoly lett, aznap sürgősségi műtét lett a vége, nem sok kellett volna hogy szétdurranjon és hasfaltakarítás legyen belőle. mindez 3-4 nap leforgása alatt...
2021. márc. 22. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Akinek egyértelmű vakbeles tünetei vannak, az ne várjon az orvossal négy napot. Ha meg igen, akkor ne csodálkozzon, ha perforál.
2021. márc. 22. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

3:

köszi a szakértelmedet, nem végig volt ilyen, eleinte csak szimpla gyomorrontásos tünetek voltak, utána lett rosszabb, amikor mentünk is dokihoz. mellesleg 11 voltam. de gyanítom te levágtad volna egyből hogy ez vakbélgyulladás. :)

2021. márc. 22. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
:)))
2021. márc. 22. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem kockáztatnék. Elmennék magánorvoshoz. Hátha kiderül hogy mi a gond. Egyébként nekem is volt vakbélgyulladásom, gyomorrontásnak indult, aztán székrekedés, gyomorsavproblémák, jobb alul és köldök körül hasfájás. Mire korházbakerültem már e lvolt vékonyodva, mindez egy hét alatt jelentkezett. Szóval nem játék.
2021. márc. 22. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
A vakbélgyulladás lázzal jár.
2021. márc. 22. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
7es, nekem nem volt lázam a vakbélgyulladás miatt
2021. márc. 22. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt lázam, csak már amikor nagyon rosszul voltam hőemelkedés.
2021. márc. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!