VÁCi kórház, AFP eredményt küldik vagy vissza kell menni érte? Mennyi idő még meglesz az eredmény?
Tegnap voltam AFP-n, visszamenjek érte?Ha igen, mikor?kiküldik, ha igen mikorra várjam?
18hetes UH-ra csak akkor menjek ha megvan az AFP eredmény, tegnap voltam 17hetes és csak akkor tudták levenni..
Én ma voltam afp-n itt Vácon (16+6 hetesen), és a védőnőhöz kell menni az eredményért. Hívd majd fel, nekem azt mondták, hogy kb 1.5-2 hét. Én két hét múlva megyek ultrahangra, akkor leszek 18+5 hetes. Ne aggódj, nekem a 12. hetit nyaralás miatt a 15. héten csinálták. Nem annyira kőbe vésett dolgok ezek!
Te melyik dokihoz jársz? Van fogadott orvosod?
Nincs fogadott dokim, még egyenlőre nem tudtam dönteni.
Talán Szaniszló, vagy Illés dokihoz járok most de azt nem kérdeztem szülést vállal e még.
Neked?
Nekem sincs fogadott dokim, nem tudom, lesz-e egyáltalán, majd alakul. Egyelőre a Szaniszlóhoz járok. Kedves, figyelmes, eddig semmi panaszom nincs rá! :)
Neked is első baba? Te mennyi idős vagy? Én 26.
Nekem is első baba, 18vagyok.
És nem hiszem hogy fogadok dokit, nem csak anyagi okai vannak, de nem egy ismerősöm járt úgy hogy fizette a 8-10ezret vizsgálatonként, a szülésre nem ért be, vagy nem ment be pl szilveszterkor....
De még alakul nálunk is.
január 7re vagyunk kiírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!