Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen csinál először a...

Hány hetesen csinál először a doki méhszáj vizsgálatot? 27 hetesen voltam nála, de csak UH-ot csinált a papíromra viszont ráírta, hogy Cg:3000 és hogy zárt cx

Figyelt kérdés
Ezek nem a méhszáj állapotát jelentik?
2008. dec. 4. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia, én 39 hetes vagyok, nekem a doki a terhesség elejétől havonta nézte a méhszájat, most meg már hetente. De ez minden dokinál másképp van.

3000 az jelenti, hogy teljesen zárt vagy még.

2008. dec. 4. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia!Dede ezek a méhszáj állapotát jelentik,úgyhogy túl is estél rajta :) -márhogy a méhszájvizsgálaton!
2008. dec. 4. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!de honnan tudja,hogy teljesen zárt vagyok,ha még egyszer sem vizsgált meg,mert gondolom ez UH-on nem látszik.Vagy csak blöffölt?
2008. dec. 4. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat,jut eszembe!Itt már több kismama is írta korábban,hogy neki még nem nézte a doki..volt aki már a huszonikszedik hétben járt...furcsa.Szóval biztosan az orvos dönti el és dokinként más a szokás.
2008. dec. 4. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy látszik uh-on (szerintem csak ott is a belső méhszáj), de az is lehet, hogy blöffölt.

Nekem uh nélkül rendszeresen beírja a kiskönyvbe, hogy a babácska pulzusa 140 és múltkor a védőnő megnézte és 190 feletti volt. Azonnal kórház, egy hétig voltam bent, mert megindult a szülés. Pedig, ha uh-on a doki megnézte volna, akkor láthatta volna.

Kérdezz rá.

2008. dec. 4. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem is az uh-n max a belső méhszáj látszik. Legközelebb mindenképpen kérd meg a dokit, hogy vizsgáljon meg! Mégiscsak nyugodtabb az ember, ha tudja, hogy zárt vagy nyílt a méhszáj.

2008. dec. 4. 15:45
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nehéz eligazodni itt a dokikon!eddig nekem még csak hasi UH volt,gondoltam a méhszáj állapotához hüveji vizsgálat kell,de ezek szerint lehet,hogy tévedtem.
2008. dec. 4. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
28 hetes vagyok és nekem csak egyszer nézte a doki a méhszájat azt is azért mert mondtam neki hogy picit görcsölök és keményedek,ekkor voltam 24 hetes. Szívhangot is most nézet nálam először a védőnő (28 hetesen) a dopler készülékkel.
2008. dec. 4. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs folyásod és nem szokott keményedni a hasad vagy egyéb probléma nem merül fel, akkor nem vizsgálnak kézzel csak a 34 héttől.
2008. dec. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!