Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen "csak" délután van...

9 hetesen "csak" délután van hányingerem. Normális, hogy nem reggel van?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A koraterhességi tünetek nincsenek napszakhoz kötve,a nap folyamán bármikor rádtöhetnek.
2008. dec. 4. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én ugyanígy voltam!!!Kisfiam lett.:) 8 hetes koromtól kizárólag du 4-5 felé egészen olyan este 7-8 ig rohadt erős hányinger gyötört 3 héten át...hányni sose hánytam aztán inger is elmúlt 11 hetesen.

nem baj ha nem reggel, mindenkinek más.

2008. dec. 4. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia, én reggel hányingerrel ébredtem 8-11. hét között, de 5 perc alatt el is múlt, de minden este 7-9 óra között olyan hányingerem volt hogy csak na:)

Boldog Babavárást!

2008. dec. 4. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hánytam és hányingerem volt felváltva inkább délután és este, de vol,t hogy reggel szóval változó.És kislányom lesz.Most vagyok félidős és 5. héttől kb 16. hétig tartott.
2008. dec. 4. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mások a reggeltől én az estétől féltem.Délután megkezdődött és estig el is tartott.
2008. dec. 4. 17:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2008. dec. 4. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egyáltalán nem is volt hányingerem ha nem maradt volna el a mensi akkor nem is jöttem volna rá hogy babát várok.

2008. dec. 5. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!