Szerintetek látszódik már a terhes pocakom?
Figyelt kérdés
15+6 hetes vagyok. Az első kép egy hónapja készült. Látszódik már vmi változás? [link] 2021. márc. 18. 09:10
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez inkább puffadás lehet, vagy többet ettél, 15 hetesen nekem semmi nem látszott, de 20 hetesen se nagyon.
3/10 anonim válasza:
Ha vékony voltál, és nem puffadás, akkor lehet. Nekem 10 hetesen puffadás miatt pont ugyanígy néz ki. 😂
4/10 anonim válasza:
Igen. Nekem már 13-14 hetesen látszott, másodiknál 12 hetesen.
5/10 A kérdező kommentje:
Reggel készültek a kepek és az fix h most nem vagyok felpuffadva 😃 van olyan képem is ami este készült ott tényleg nagyobb a hasam de az a puffadas. Ennél vékonyabb nem voltam terhesség előtt se. Pici hasam volt eddig is.
2021. márc. 18. 09:18
6/10 anonim válasza:
Ruhában nem látszik a hasad kérdező,de igy ruha alatt,látszik hogy kismama vagy.ez kismama pocakod
7/10 A kérdező kommentje:
Bő ruhában nem látszik igen. De mások már megjegyezték mikor passzos ruhát, nadrágot veszek fel hogy latszodik a pocakom.
2021. márc. 18. 09:22
8/10 anonim válasza:
Szerintem igen, bár nem sok változás van. De ha jobban megnézem, akkor igen, látszik valamennyire. 😊
10/10 anonim válasza:
Most megnyugodtam, nem csak én vagyok így 😁 Egy picit nőtt, de nem feltűnő a változás, én ugyanígy vagyok, egy hónapja kb ugyanakkora. (14+5) A védőnénim azt mondta a 20.hétig ne is nézegessem, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!