Hogy bírjátok/bírtátok a 2. terhességet pici baba mellett?
Én rosszabbul bírtam testileg. Az elsővel az utolsó hónapig dolgoztam, a kezdeti rosszullétek is elkerültek, végig sportoltam, meg a szülés napján is.
Na, a második gyereknel már az elején jött minden: hányás émelygés és migrén. Nekem is egy éves volt a nagyobb, hát akkor sokszor mesét néztünk mert alig bírtam összeszedni magam. Később meg nagyra nőtt a hasam, mozogni tudtam nehezen, meg aludni mert olyan egy rugdosodos baba volt a második a hasamban :D
Szerencsére azért a nagyobb egy éves kora után leszokott az éjszakai kelesrol, de néha, ha felébredt arra gondoltam hogy fogom újrakezdeni az ejszakazast. :)
De utólag nem is olyan vészes.
Első terhességem egy álom volt, azt hittem, hogy a második is az lesz. 1 éves volt a nagyobbik, amikor terhes lettem.
Igazából ez is élő terhesség, de sajnos az elején megéreztem a sok emelgetést.
Most a 30.hétben folyamatosan fáradt vagyok, ami nem tudom minek köszönhető.
Erőnlétem már nem olyan jó, de ez köszönhető a kialakult vírus helyzet miatt, most ugye nincs suli, nincs munka...
A testvérféltékenység meg elkerülhetetlen, de remélem túléljük azt is 😄
Szerintem nem jobban nehezíti, mint másnál. A vége felé talán többször kell megállni, de eddig csak emelkedőn és levegőtlen helyen éreztem, hogy nehezíti.
Ha bejön a meleg, nehezebb lesz.😔
Igen, ha nem megy sok helyre az ember, akkor nem zavaró ill ha olyan helyen lakott, ahol eddig nem kellett.
Én még dolgozom, a kicsivel meg játszó, séta, miegymás, így sokszor hordok maszkot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!