Angliai anyukak, hogyan valasztottatok nevet a gyermeknek?
Figyelt kérdés
A napokban derult ki, hogy kisfiut varunk :) egy problema van csak, mar vegig neztem az osszes Magyaorszagon anyakonyvezheto neveket es nagyon nincs ami igazan tetszene egyikonknek is. Persze sok nev mint pl (Csaba, Zsombor - most csak peldakent irtam ) kiesik mert azert ezeket a neveket eleg bonyolult lenne kimondani itt. Az osszes S/C betuvel kezdodo nev szinten kiesik, mert azt meg Sz-nek ejtene mindenki. Azok amik "nemzetkoziek" lehetnenek mimt pl Patrik, Erik pedig nem igazan passzol a vezeteknevhez. :( nem szeretnenk regimodiak lenni ez az apukaja nevet adni neki. Meg az Oliver ami tetszik de az meg annyira felkapott mostanaban, hogy kb mire oviba menne lenne korulotte vagy 5 Oliver..az angol nevekre ra se nezek, mert felek hogy problema lenne a magyarorszagi anyakonyveztetessel / nameg ismerve a csaladunkat rittig nem mondanak jol tobbszori "magyarazasra" sem. Bar van meg idonk, de felek, ha most ennyire nem megy kitalalni valamit akkor par het/honap mulva ugyanez lesz...2021. márc. 14. 17:43
11/11 anonim válasza:
Mi magyar nevet választunk, de mi majd szeretnénk haza költözni pár éven belül!
De hogy milyen nevet azt nem tudom, mert szinte egyik fiú név sem tetszik. Borzalmas nèmelyik, ami van.
Mondjuk, ha nem költöznénk haza se adnànk külföldit szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!