Nagyon halvány 2. csík mutathat terhesseget?
Figyelt kérdés
Mara varom a menzeszem es nem bírtam ki, csinaltam tesztet. Az egyik csik erős a masik nagyon halvány. Lehet ez is terhesseg?2021. márc. 13. 09:10
11/21 A kérdező kommentje:
nem tudom feltolteni mert nem adja vissza a kép. ez a bajom, h nem tudom h már akkor megjelent e a csík vagy csak most időn túl
2021. márc. 13. 09:43
12/21 A kérdező kommentje:
de a másik teszt amit ez előtt csináltam ott nincs semmi hakvany csík meg x nap után se... akkor hogy van ez? :)
2021. márc. 13. 09:45
13/21 anonim válasza:
Most komolyan egy majdnem 2 napos, kikukázott teszten rugózol, ami annyira de annyira halvány, lehet ott sincs?
Ha ott lenne a második csík, akkor az a fényképen is látszana...
Ez semmi. Ismétlem semmi.
Fogodmagad, elbattyogsz a patikába, veszel újat, azt megcsinálod holnap reggel.
14/21 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy nem is csináltál tesztet, mert ez így értelmezhetetlen. Csinálj másikat, ha nem jön meg.
15/21 A kérdező kommentje:
Csinaltam és határozottan pozitív lett a masodik 1,5 év próbálkozás után ! :) Még jó hogy "kikukaztam"
2021. márc. 13. 11:04
17/21 A kérdező kommentje:
Igen, de nem te leszel az első akinek megmutatom :) Van más is akinek fontos!
2021. márc. 13. 11:12
18/21 anonim válasza:
Pff ez elég paraszt volt, én gratuláltam...
20/21 anonim válasza:
Az hagyjàn, hogy hülye vagy, hogy ezt egyedül nem tudtad megoldani, közönség segítség kellett...
De ez a 17es válaszod...gratulálok!
De nem a teszthez, hanem hogy ennyire tuskó vagy...
16os azért egy köszbammeget, vagy valamit csak megérdemelt volna....
Ha egyáltalán tényleg pozitív az a teszt.... ha már képet nem láthatunk 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!