5 hetes terhességnél semmit nem látott az orvos, ez rosszat jelent?
Ma voltam nőgyógyásznál, mert erősebb fájdalmat éreztem az alhasamban, mint a menstruációmkor szoktam. (Néha ez derékba sugárzik.)
Az orvos megvizsgált, közölte, hogy a kesztyűn ő lát vért, majd a hüvelyi uh után azt mondta, hogy nem lát semmit, így három lehetőség van: vagy éppen vetélek, vagy méhen kívül van, vagy annyira kicsi, hogy nem látszik.
Holnap reggel kell mennem vérvételre.
Nagyon kétségbe vagyok esve, egy éve vártunk már erre a babára. :( Ami még aggasztóbb, hogy a vizsgálat után már én is láttam vért a vécépapíron, ez normális? Eddig nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Szia,én most ugyanígy vagyok... Én 4és 5hét között lehetek... teszt menzi kimaradása utàn egy nappal pozitív lett. Örültem is nagyon,mert eza 3ik pròbálkozási hònapunk a pàrommal. Kb 3napja elkezdödött a barnás pecsételés,nagyon megijedtem. Volt hogy abba maradt,aztán vilagos rozsaszînes volt. Nembírtam,így tegnap bementem a sürgösségire. Ahol szinte még megvizsgálni sem
akartak...majd megvizsgáltak és szonoztak is. Nemlátott a doktornö semmit,anyit mondott ebböl még bàrmi lehet. Méhnyálkahàrtya 18mm,a hcg szint 168,8 vérvételböl. A pecsételés nemmùlott el,csináltam ujra tesztet Clearbluet ami máma délutàn +2,3hetet mutat. Félek hogy vetélés lesz,de ami nyugtat hogy nemfáj semmim
és nemvérzek. Vetélésnél màr gondolom erösebben véreznem kéne ugye? Talasztalatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!