Azt lehet érezni, ha valakinek határértéknél van a magzatvíz mennyisége ? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok ?
Figyelt kérdés
Ki lehet hordani úgy egy terhességet, hogy határnál van a magzatvíz ? Ez miatt befektetnek kórházba ? Mit lehet tenni, hogy több legyen ?
Köszi a válaszokat
24 hkm
2021. márc. 3. 19:37
11/12 anonim válasza:
Nekem 3 gyerekem van, de csak az utolsónál volt kevesebb magzatvizem. Az utolsó 3 hetet bent is töltöttem a kórházban, igaz nem csak ez miatt.
12/12 anonim válasza:
A sok ivás nem segít egyáltalán, figyelni kell a babát jobban ultrahanggal. Kezelni otthon nem igazán tudod, valóban van magzatvíz pótlás Pécsen, lehet be fektetnek, de csak ha vészes lesz. Nekem átlag alatti, de 36. Héttől, gyakrabban nézik és ha gond van megindítják. Nekem kisebb a hasam a kevesebb magzatvíz miatt (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!