Fiú vagy lány a kép alapján?
2021. márc. 3. 18:31
31/40 A kérdező kommentje:
Holnap leszek 20 hetes :) augusztus 15-re vagyok kiírva :) te ?
2021. márc. 26. 14:59
32/40 anonim válasza:
30as vagyok
Közben rájöttem idősebb terhes vagy a kérdésben is írtad hanyadik hét 🙈
Én végül csak április 23an megyek uhra. Akkora kaptam. 16+5 vagyok ma. 20+1 naposan lesz uh.
Szept 9. :)
Neked már csak 1 hét az UH. De jó!
Én lehet elmegyek addig magán uhra.
33/40 A kérdező kommentje:
Most jöttem a nőgyógyásztol :) kislány 100%
Köszi mindenkinek aki tippelt :)
2021. márc. 31. 10:07
34/40 anonim válasza:
Gratulálok de jooo! Látszott a képen! Én is ezt szeretném látni /hallani majd. 😁
35/40 anonim válasza:
Hűha, én nem gondoltam volna hogy lány!
Az én babamnal is kb ennyi látszott 20 hetesen, azóta nem mutatta magát, jovoheten szulok kíváncsi leszek mostmár :D
36/40 anonim válasza:
30as/32es vagyok!
Nekünk is KISLÁNY!! 🙂🥳
Tegnap derült ki... 16+5napon
3 pici vonal a lába közt 🙂
37/40 anonim válasza:
9-es vagyok.
Teljesen egyértelmű volt,hogy kislány(nekem)
Gratulálok. Vigyázzatok magatokra
38/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! Én is gratulálok 36-os, igen nekem is most tisztábban látszott a 3 vonal és vékonyabb is volt mint a 16 hetes képeken :) 9-es köszi hogy olyan határozottan állítottad h kislány :D sokat jelentett akkor...nagyon vágytunk egy kislányra :) 35-nek pedig könnyű szülést kívánok és majd írd meg mi lett végül :D
2021. ápr. 1. 09:45
40/40 anonim válasza:
35os te írtál? Hogy lány lett? Megszületett a pici? 💟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!