Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van, hogy egyik percben...

Miért van, hogy egyik percben alig várom a másikban pedig nem akarom? Lassan itt a szülés.

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok, vannak gondjaim, császár lesz,még 2 hetet kellene kibírni egybe:)

Néha már szeretném látni,de egyre többször esek pánikba, és inkább elbújnék csak ne kelljen még "szülni".

Van két nagyobb gyerekem, ők is császisak de náluk nem voltak ilyen össze-vissza érzéseim a végén.

Most pedig szinte rettegek:(

2010. aug. 18. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:

új állomáshoz értél az életedben nyilván nem voltál még háromgyermekes anyuka.

talán nem is lesz több babátok ezért van a még nyújtanám az időt érzés de már várod a megszületendő babádat látni simogatni ezért meg a jajj jönne már el a nap filing.

csak lazán...

Jó egészséget kivánok Nektek!

2010. aug. 18. 08:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tegnap jött egy ilyen érzés, hogy nem akarom...!:( Nem akarok anyuka lenni, nem akarom "lekötni" magam...Felelősséget vállalni...:(! De aztán este ez elmúlt:)

Szerintem csak bepánikoltunk:) Ez olyan lehet mint a kapuzárási pánik. Majd elmúlik:):):)!!

Üdv 32 hetes pocis

2010. aug. 18. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolojátok? Rám is rámtör néha, utána meg lelkiismeretfurdalásom van:(
2010. aug. 18. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Lelkiismeret-furdalás detto! :))

3 évet vártam rá, most meg visszakoznék??? Vicc. Biztos csak a hormonjaink szórakoznak! :)

38 hetes kismama

2010. aug. 18. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:

9.53 vagyok. Azthittem csak én vagyok ezzel így. Megnyugodtam, hogy ez valóban valami hormontól lehet.

Pedig tényleg rég szerettünk volna babát!

2010. aug. 18. 11:33
 6/7 anonim válasza:

Velem is ugyanez a helyzet, pedig sokat vártunk a babára. Most ikreket várok és néha repesek az örömtől, aztán teljesen pánikba esek, és nem értem mire kellett nekem ez az egész...és lelkiismeret furdalásom van nekem is. Most megnyugodtam, hogy más is van igy ezzel. Szülés után biztosan elmúlik :).

33 hetes km

2010. aug. 18. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kicsit vigasztal,hogy nem vagyok egyedül.

Én is így vagyok, öröm, aztán pánik,hogy minek is, és jön a lelkiismeret furdalás.

Boldog babavárást,könnyű szülést és jó babázást mindenkinek.

2010. aug. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!