Fejfájásra panadolon kívül valamit be lehet venni?
Figyelt kérdés
Vagy valami házi praktika ami beválik? Sajnos a panadol semmit nem ér egész nap fáj a fejem...2021. márc. 1. 19:42
1/10 anonim válasza:
Folyadékpótlás.. és bármi paracetamol..
4/10 anonim válasza:
Algopirin betegtajekoztatojaban az áll hogy a harmadik trineszterben nem szabad alkalmazni.
Egyébként tuti a frontot érzed, nekem is napok óta szetrobban a fejem, de a panadolt csak kirohogom :) nekem amúgy ma segített egy energiaital. (A koffein tud segíteni néha)
7/10 anonim válasza:
Rubophen-t ajanlott az orvosom.
15hkm :)
8/10 anonim válasza:
Jéghideg cola (pár korty, nem több liter)+rubophen
9/10 anonim válasza:
Én 10 hetesen kb egy hétig minden nap fejfájásra bevettem fél algopirint. Nekem annyi is elég volt. Védőnőt kérdeztem,azt mondta nem lesz gond. Nem is lett semmi baj. Utána egész terhességem alatt nem fájt már egyszer sem a fejem. Ez is ilyen első trimeszteres nyavalya volt nálam.
10/10 anonim válasza:
Algopyrint felülvizsgáltàk
Magasabb kockázatba tettèk mind terhesség, mind szoptatás alatt..
Első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!