Meddig terveztek dolgozni a járvány idején?
Iskolában dolgozom (elsősökkel), a héten két osztály került karanténba nálunk.
Én a vizsgálat szerint 5 hetes vagyok. A kollégáim, akik tudják, nem értenek velem egyet, hogy ki szeretném húzni az év végéig. Van aki 20 évvel ezelőtt, mikor terhes lett, óvodában dolgozott és a 6. hétig engedte az orvosa.
Az enyém viszont azt mondja, hogy dolgozzak nyugodtan. (nem emiatt, de a következő kontrollra már máshoz fogok menni.)
Tanácstalan vagyok, a lehető legjobb döntést szeretném meghozni, ami a legjobb a magzatomnak és nekem is.
Végig fogok dolgozni, amíg bírom. Májusban szülök. Októberben átestem a covidon.
Az első terhességem alatt is végig dolgoztam.
Nekem a nőgyógyászom meg se kérdezte, hogy mit dolgozók, a háziorvosom viszont rögtön kiírt volna tp-re az első babával, pedig akkor még messze nem volt covid.(Iskolában dolgozom)
Ha neked úgy a jó, megnyugtató, akkor menj el tp-re, húsvéti szünetnél az majdnem 12. hétben leszel.
Viszont, ha nem érzed magad veszélyben és bírod, akkor maradj. Ezt csak te és a párod tudja eldönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!