Halvány pozitiv teszt?
Rendszertelen a menstruáciom. Volt már 42 napos ciklusom is.
A párommal rendszeres nemi èletet èlünk megszakítással.feb.8 jött meg (5 napig tart) a menstruácio lejárta után 4-5 napppal együtt voltunk a párommal.Tegnap azaz feb.24 teszteltem ès lett egy halvány pozitiv szerintetek tènyleg lehetek terhes ? Vagy csak a teszt csapott be azzal a halvány csikkal?
19/L
Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, 19 évesen még tanulni kellene és/vagy dolgozni. Nem árt előtte kicsit felkészülni több szempontból is a gyeremkevállalásra.
Mikor ennyi idős voltam nekem eszembe sem jutott a babázás ( nem , nem vagyok karrierista), fontos volt a továbbtanulás , utána a munkába állás . Most 29 évesen érzem azt, hogy merek gyereket vállalni, nyilván ehhez kellett az is,hogy megtaláljam életem párját.
21-es vagyok. Igen olvastam, csak tudod nekem elég furcsa mikor valakinek ennyi idősen nem gond a gyerekvállalás.
Elég sok 18-20 ... stb éves fiatal lányt látok mostanság , aki lazán vállalja a gyereket a semmire, aztán mikor rájön, hogy mennyi mindenből kimarad élete végéig bánja . Nyilván te szerencsésebb vagy , viszont úgy gondolom továbbra is ráértek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!