Belenyugodnál a császárba vagy megfordíttatnád a babát?
Faros a baba, ráadásul a lábait is keresztbe tette. Tehát kb. törökülésben csücsül.
Az orvos császárt javasolt. Ő nem vállalja a megfordítást. Első baba, szóval bizonytalan vagyok. 100%-ig bízom az orvosban, csak kíváncsi vagyok mások véleményére és tapasztaltaira.
Soha. Semmilyen. Körülmények. Között. Nem. Engednek. Fordítást.
Az esetek legalább felében kiderül, hogy marhára nem véletlen nem fordult be. Rövid koldokzsinor, rátekeredett kzs, stb. Nem véletlen hogy a (véleményem szerint) normális orvosok nem is vállalják.
Ismerek orvost, aki vállalja.
Én vállalnám a fordítást, ha màr olyankor, amikor nek gond, ha megszületik.
Ha reped a burok, vagy nem sikerül és császàr, akkor ne legyen gond.
3. Gyereket várom, ha az orvos azt mondja, akkor megszülném farral is.
Ha az orvosom azt mondja kockázatosabb, mint ildomos, akkor hagyjanak békén, vegyék ki..
De mindenképpen a témában tapasztalt orvossal a hátammögött döntenék csak.
Két gyereket szültem természetes úton, rettegek a császártól de attól még jobban hogy valami baja lesz a babának. Ha túl rövid a köldökzsinór vagy épp a nyakára van tekeredve a megfordítással akármilyen durván hangzik megölöd a gyereked.
Nem tudnék ezek után tiszta lelkiismerettel élni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!