Még egy tippelős játék? Sokak szerint túl nagy a hasam a koromhoz képest. Szerintetek hány hetes lehetek?
2010. aug. 17. 15:02
11/24 anonim válasza:
Szia! szerintem 26 környékén lehetsz, én 23 vok és majdnem ekkora, abból gondolom. Második baba? lehet h keskeny a csípőd és azért a baba csak előrefele tud nőni, ez nem kóros.
13/24 anonim válasza:
Szerintem 21 hetes és kislány :)))
15/24 anonim válasza:
elárulod hogy ki nyert?????????
17/24 A kérdező kommentje:
Hát azért majdnem belőttétek. Egyébként szerintem sem nagy és nem is foglalkozok azzal, ha ezt mondják, csak kiváncsi voltam, hogy más hogy látja.
A 24. hétben vagyok és valószínű kisfiú. (2. baba lesz).
2010. aug. 17. 15:29
18/24 anonim válasza:
Gratulálok:-)Jó egészséget és sok boldogságot.22km
19/24 anonim válasza:
nekem is ekkora volt és nem volt nagy, velem egyidős kb pont ilyentájt találkoztam egy nővel és döbbenet volt, kb kétszer akkora volt a hasa, mint amivel én szülni mentem....együtt nyaraltunk egy szervezett úton.....nekem sokan nem vették észre a babát, rajta meg mindenki úristenkedett, h milyen bátor h ekkora hassal repülőre szállt.....sok boldogságot!
20/24 Vilcsianyuja válasza:
én csak durván tudtam volna tippelni, 6-7 hónaposnak becsültelek, nagyjából bele is trafáltam volna. Gyönyörű szép gömbölyű pocid van, olyan simiznivaló :oD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!