Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelezhet bajt, ha most nincsen...

Jelezhet bajt, ha most nincsenek tüneteim?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen tesztem lett a kimaradt mensi napján. Most vagyok 4+5 napos. Semmi tünetem nincs, se puffadás, se sűrű vizelés, se fáradtság, se semmi. Azért aggódom, mert az első babámmal ezek a tünetek (meg még sok másik tünet is) megvolt már ilyen korán. Orvoshoz majd csak 2 hét múlva van időpontom. Az első terhességemnél a kimaradt mensi napján pedig sokkal kevésbé látható csík volt ugyanilyen teszten.

2021. febr. 19. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden terhesség egyforma.Egyébként is 6.hét után gyakoribbak a tünetek.Mondom ezt én aki soha sem volt még terhes és mégis tudom.Nem piszkálódásból mondom
2021. febr. 19. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
2 tünetmentes terhességem volt, ez is teljesen természetes
2021. febr. 19. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem rosszból, de a csapból is az folyik, hogy nincs két egyforma terhesség... Nem értem miért kell hetente feltenni ilyen kérdést, van belőle vagy millió.

Kolléganőim első terhességüket végigokádták,a második terhességüknél 1 db tünetük se volt. A gyerekek köszönik, jól vannak.

2021. febr. 19. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem rosszból, de saját tapasztalatból indulok ki és mivel másfél évig tartott, hogy sikerüljön ezért igenis aggódom. Nem, nem láttam hetente ilyen kérdést, főleg hogy nem lógok napi szinten gyakorin.
2021. febr. 19. 17:08
 5/12 A kérdező kommentje:
És nem rosszból, de ha zavar, hogy a sokadik ilyen kérdést látod, akkor pl "a kinek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni" miért nem zavar?
2021. febr. 19. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Ki mondta, hogy az nem zavar?

És mi köze van a próbálkozás idejének a tünetekhez?

2021. febr. 19. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem se voltak tünetek, egyik terhességemnél se. Az első hamar elhalt, a másodiknál a tünetek hiánya miatt meg a korábbi vetélés miatt is megijedtem, úgyhogy nézettem hcg-t, szépen nőtt, így nyugodtan vártam az uh-t (héthetesen mentem), és szép erős szívhangja volt. A barátnőmnek pedig megvoltak a tünetei, aztán mégis üres volt a petezsák. Szóval a tünetekből semmire se lehet következtetni sajnos.
2021. febr. 20. 07:02
 8/12 A kérdező kommentje:
6os, ha zavarnak a kérdések, javaslom tölts kevesebb időt a gyakorin, keress valami hobbit. Mi köze lenne hozzá? Leírtam, hogy aggódom, mert nehezen jött össze és nem akarom elveszíteni.
2021. febr. 20. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Na, azóta vannak már tüneteid? Megnyugodtál? :D Néha feljövök nevetni :D

2021. febr. 21. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Az 1-es én vagyok.Mi van?
2021. febr. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!