Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elsővel igen, masodik...

Ha elsővel igen, masodik gyerek után is gyorsan visszafogytal?

Figyelt kérdés

Elsőnél kb 17 kilo hízás, 6. Héten 14el voltam kevesebb, fel évvel később pedig 25el.

Most terhes vagyoka másodikkal, már 8kgnal tartok, 25. Héten, még 8 biztos lesz.

Várható hogy megint gyorsan fogyok? (jó lenne)

2021. febr. 19. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát én eléggé érzem hogy zsír jött fel rám.

Vastagabb a combom, karom, arcom. Hurkas a hátam.

2021. febr. 19. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mindkettô terhességemnél szülés után 2 hónap alatt alámentem 2-3 kilóval a szülés elôtti súlyomnak. 15 kg körül híztam mindkettônél.
2021. febr. 20. 04:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 16 kg ig mertem,utána rá sem álltam a merlegre. Az elsővel diétával lement,6 hónapig csak délben ettem,egy nap egyszer,simán birtam. Most már 36 éves vagyok és csak akkor mozdul a mérleg,ha szó szerint saláta abonett és csirkemell a menü. Nagyon nehéz. Ha eszek egy hamburgert vagy egy szelet pizzát már két nap múlva 50 dkg val több vagyok. Ez valami borzasztó. Kialvatlan fáradt vagyok,nincs erőm néha sétálni sem ,nemhogy diétázni.
2021. febr. 20. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok 34 évesen. 10 éve mŕg koplaltam 3 napot,és 3-4 kiló lement,most meg vért izzadok 1 kilóért
2021. febr. 20. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!