Nincs fogadott dokim és a kh.-ba járok vizsgálatra. 31 hetesen megyünk 4 D vizsgálatra. Most akkor mikor menjek a kötelezőre?
Szia:) A kötelezőre akkor menj amikor kötelező, én is voltam magánúton 4D-n és meg is mutattam a papírt amit ott adtak a védőnőnek, de azért elmentem az SZTK-s sima ultrahangra is mert úgy vagyok vele több szem többet lát. Lehet az egyik orvos nem veszi észre azt amit a másik igen:)
28 hetes kismami
Szia! Én is pont így voltam! egyszer elmentem 4D-re a kötelező helyett, de azt nem fogadják el hivatalosan, hiába írtak véleményt (ez pont a 18.heti genetikai uh.volt, amiért ráadásul többet is kértek a 4D-n)elküldtek a kórházira is még egyszer. Most a 30. héten voltam 4D-n utoljára, és tegnap 31.hetesen a kötelezőn. Szóval ha neked 31.hetesen van a 4D akkor várj egy hetet és menj 32.héten a kötelezőre. Ha jól tudom akkor 30-32.hétig kell a kötelezőt, és így legalább egy hét eltelik a két uh között (azt olvastam valahol, hoyg annyinak javasolt eltelnie közte) Remélem írtam valami hasznosat:-)
Boldog babavárást!
Szia!
Én most voltam 4D vizsgálaton 31+3 hetesen hétfőn és az uh-s nő azt mondta ez kiváltja a 32 hetes kh-s uh-t. Pénteken mentem volna a kötelező 32 hetesre de azt mondta nem kell. A 12 ill. 18 heteset nem lehet így kiváltani. Ez tuti mert ezt is mondta. Remélem segítettem.
31+5 heteske
Igen mindenki hasznosat írt és segített is! Nagyon köszönöm!!! :D
Csak azt nem tom hogy mi van akkor ha véletlen 33 hetesen megyek el, mert minden doki más hetet mond a babám mértei alapján.
Szia! A 31+5 heteske vagyok. Felhívtam a védőnőmet és azt mondta ilyen még nem volt de a biztonság kedvéért menjek el a kötelezőre is. Gondoltam jobb ha te is tudod.
Üdv.:31+5 heteske
Én voltam a 27.héten 4D-n, és azt mondta a dokim, hogy elég neki ez a lelet, nem kell mennem a kórházba a kötelező uh-ra, ha nem akarok.
Persze én akartam, hadd nézegessem csak a babámat minél többször :) Így aztán mentem a kórházba is, azt hiszem már 32 hetes voltam akkor. De megnyugtatott, hogy mindkét helyen dicsérik a babámat :)
Szerintem menj el a kötelezőre is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!